Saran Group ve beIN Sports'un Teklifleri Belli Oldu

Saran yıllardır çeşitli yayın haklarını alıp başka platformlara satar. Ssport sonrası kendi bünyesinde yayınlamaya başladı ama direkt yayıncı olmak çok farklı. Bein son dk teklif artırıp alır yine herhalde.
Şuanda kullanılan stad çevresindeki mobil yayın araçlarının tamamı Saran Gruba ait zaten.

Yayın ihalesi için revize edilmiş teklifleri alan TFF, Saran Group ve beIN Sports arasındaki kararını bugün açıklayacak. İhale komisyonu ya bir firmanın kazandığı duyuracak ya da istenilen fiyat oluşmadıysa, ihalenin iptal edildiği ilan edilecek.
[@tvplatformlar]

100m fazla teklif edip yabancı serbestliği şartı ile masaya oturacaksın, kabul etmiyorsa Nihat masadan kalkacaksın bu kadar basit. Yabancılar aya çıkmış güneşe nasıl ulaşırızın derdine düşmüş, yardakçı nihat mağaradan çıkarmıyor kafasını.

Bein nasıl güven veriyor hala anlamıyorum. Her sene bunlar fiyat düşürmedi sanki. Şimdi 250 den anlaşıp seneye yok kardeşim al 200 sonra al 150 demiyecekleri ne malum? En mantık gözüken Süper Lig AŞ formülü gibi geliyor bana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İddialara göre tff Beine vermek istiyor. Ancak bein teminat mektubu vermem diyormuş. Saran teminat mektubu veririm diyormuş. Kulüplerin çoğu da saran ı istiyormuş.

Daha önce de dediğim gibi akp katarı isteyecektir diye tahmin ediyorum. Kulüplerin vs kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum. Ak sports kursunlar katarlılar bir de oturup kendileri izlesin.

Yine bir belirsizlik var sanırım.Tüm paketleri içeren seçeneğe Bein in teklifi reddedilmiş ama parça parça olan paketler için bein bekleniyor yine 7 Mart a kadar.Tam anlayamadım Saran a da kalabilir ihale.

Son düzenleme:
saran ...

tam açıklamaya denk gelmiş. bein almış yine. fb ye kalmamış. doğru anladım sanırım.

derbileri kenara koymuşlar geri kalanına model yapmışlar. bein öderse o alacak ödemezse saran öderse o alacak.

derbisiz pakete para ödeyecek mal aranıyor.

Geri
Üst Alt