Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Yav hay Okan hocanıza yani. Kocaeli maçında çift forvet çık Beşiktaş maçında saçmalama diye transfer lazım derken istemezken fener mi devredeydi.

Sapla samanı ayırın
Relaxed Break Time GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Yine araya "dünya futbolunun önemli isimlerinden.." enjekte etmisler. Dayanamiyorlar yau : )
1770219737997.webp

Fb nin basketbol ve voleybol maçlarında da son zamanlarda gördüğüm Aspor ve Trt sürekli maç öncesi canlı bağlantılar yapıyor. Daha önce yapılıyor muydu bilmiyorum ama futbolda da artık 5 yaşındaki çocuğun bile anladığı bir kollanma durumu var. Belki bizim yönetim bile işin içinde olabilir. Fazla karışmayın denmiş olsa kim karşı gelecek! O yüzden sanırım bu sezonu Fb ye hediye edecekler, artık Saranlarla ne alışveriş var bilmiyorum. Biz Avrupa'da başarılı olmalıyız. Tesellimiz olur.

Bir şeye ayrı bir parantez açmak lazım, isim sahibi bir oyuncu için böyle bir durumu biz yaşasaydık ve sonucunda böyle bir teşekkür açıklaması yapsaydık, fb taraftarları hükümete yönelik tepki koyardı bugün. Abartmıyorum belki yürüyüş planlaması bile yaparlardı.

Bizim tarafta bu hiç yok. Dursun paratoner görevi görüyor. Yani evet yönetim zaten istifaya davet edilmeli de, neden hiç siyasete, cbaşkanına tepki yok? Kimse ne alaka demiyor?

Mesut Özil
Kerem Aktürkoğlu
Ve Kante

Bu üç etti. Bırakın 3’ü bize 1 tane yapsa ortalık yangın yerine dönerdi Galatasaray kollanıyor diye..

İktidara bu tek taraflı tutumdan dolayı tepki gösterilir mi? Ee hayır

Şimdi bir şey soracağım size RTE şimdi çıkıp tff başkanını arayıp söylese bu sene fb yardımcı olun diye kim ne diyebilir veya nasıl karşı çıkabilir?

Sonunda bu da oldu, bir ülkenin cb'si gitti pazarlıkla topçu transferi yaptı, başka da diyecek yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt