Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Bu ligde ben de şampiyon olurum diye hocaya sallayanlar burada mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acı seviyen ağrı dağıbi yerinizde patlaması dileğiyle
Yav hay Okan hocanıza yani. Kocaeli maçında çift forvet çık Beşiktaş maçında saçmalama diye transfer lazım derken istemezken fener mi devredeydi.Daha hala burda okan hocaya falan sallayan olursa ana avrat küfür ederim kimse kusura bakmasın. Adam 3 senedir nelerle uğraşıyor en son hapse girmekle bile tehdit ettiler adamı az biraz Galatasaraylıysanız sene sonuna kadar bu takımın hocanın arkasında duracaksınız başka bir yolu yok
bi yerinizde patlaması dileğiyle
okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha
adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız
Erdoğan iyi yapmış diyebilir miyiz? Ülke futbolunu kalkındıracak bir hamlede bulunmuş neticede
Usta reisci olduğunu bilmiyordum.okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha
adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız
yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet