Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Bunca desteğe imtiyaza kollanmaya rağmen şampiyon olamayınca yine çıkıp utanmadan yapı diyecekler şu olanları görüp de hocaya futbolculara sallamak yerine destek olmak lazım siyaseti medyası herşeyiyle topyekün saldırıya geçmiş bir güruh var karşımızda

Daha hala burda okan hocaya falan sallayan olursa ana avrat küfür ederim kimse kusura bakmasın. Adam 3 senedir nelerle uğraşıyor en son hapse girmekle bile tehdit ettiler adamı az biraz Galatasaraylıysanız sene sonuna kadar bu takımın hocanın arkasında duracaksınız başka bir yolu yok
Yav hay Okan hocanıza yani. Kocaeli maçında çift forvet çık Beşiktaş maçında saçmalama diye transfer lazım derken istemezken fener mi devredeydi.

Sapla samanı ayırın

okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha

adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız

yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet

Doğal yani, tr'de futbol devlet destekli olmasa kulüplerin alayı çoktan batmış kapanmış olması gerekir.

okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha

adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız

Erdoğan iyi yapmış diyebilir miyiz? Ülke futbolunu kalkındıracak bir hamlede bulunmuş neticede

çok büyük patlayacaklardı şu hamle olmasa ya. transferin son zamanlarına gelmisken ve tüm yoğunluğu kanteye vermisken muhtemelen kötü bi transferle kapatacaklardı. bu sene sampiyon olurlarsa rte cok yasa diye acıklama yayınlasınlar.

Bu olay normalde çok ciddi bir olay, ülke krizden kırılırken, hak,hukuk,adalet kalmamışken, bir cumhurbaşkanı bir futbol kulübüne bizzat arabistan'a gidip transfer çözüyor. Hiç futbolla alakası olamayan normal bir vatandaşın bile tepki göstermesi gerekir ama tabiki bizim ülkemizde bu işler normal karşılanıyor. Bi kere tarafsızlık ve rekabet ilkesini ortadan kaldırıyorsun ve kurumları baskı altına alıyorsun bu topa girerek, nereden baksan rezalet!

yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet
Usta reisci olduğunu bilmiyordum.

Geri
Üst Alt