Haber Saran, Tedesco ve Devin Özek ile Devam Kararı Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Teknik Dİrektör Domenico Tedesco ile Devin Özek ile ilgili kararını verdi. Samandıra’yı toparlamaya kararlı olan Saran’ın sürekli tesislere giderek teknik heyet ve oyuncularla bir araya geleceği öğrenildi.

Antalyaspor’u yenerek kara bulutları dağıtan Fenerbahçe’de Başkan Sadettin Saran, Teknik Direktör Domenico Tedesco ve Sportif Direktör Devin Özek ile yola devam etme kararı aldı.

FİKİR DEĞİŞİKLİĞİ OLDU
Başkan Saran göreve geldikten sonra özellikle sportif direktör konusunda değişikliğe gitmeyi planlıyordu. Tedesco’nun yerine ise Aykut Kocaman düşünülüyordu. Gelinen noktada fikir değişikliği oldu. Başkan Saran ve yönetim, ikili ile tanıştıktan sonra onlara şans tanımayı kararlaştırdı. Samandıra’da aile havası oluşturmak isteyen Saran, Tedesco ve Özek’in pozitif yaklaşımı ve çalışma şeklini beğendi.

(A Spor)

Tedesco'nun max 2 tane puan kaybı kredisi var. 😂

2-3 sene sabredebilseler iyi bir takım yaratabilir Tedesco. Ama bunların sabrı max 1 ay sürecektir, o süreçte ciddi puan kayıpları gelir. Fb'de düzeltecek o kadar çok şey var ki, akıllı olsalar adım adım giderler. 2-3 sezon şampiyonluk hayali kurmadan. Ali gidince takke düştü kel göründü olacak.

Güzel. Gerci uzun sürmez herhalde ama olsun.

Şampiyonluk yarışı tercübesi olan biri değil. Onu da burada öğrenemez bence, o kadar sabrı yok fenerin. İlk tökezlemede gönderirler. Pusuda bekleyenler var.

güzel haber.

Doğru hamle tebrik ediyorum sitivin. Volkan, vb oluşumlar yerli tayfası ile tedecoya operasyon çekerler bence. Ayrıca istikrar meselesi değilde, finans olarak sanırım ciddi sorunlar var sitivinin basinda

Oynanan futbolun nesini beğendiler de Tedesco ile devam kararı aldılar acaba :D

Samsuna kaybederse kovarlar ne anlatıyor bunlar

Güzel haber. Beğendim.

Geri
Üst Alt