Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.636
- 563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi düzlüğe çıkardıAynen oyle haklilik payi var cengiz kulubu duzluge cikartti simdi aday cok..Secilen biri batirirsa yine herkes saklanacak yer arar..Mazlumun biri yine kurtarir sonra hurra herkes yine aday boyle gecer kulup baskanliklari..
Ha bide hic duzluge cikar(a)mayanlar var borc verip kulubu gebe birakip surekli koltukta kalanlar..Azizi yildirim ali koc mehmet ali yilmaz vs gibi verin parami gideyim diyenler sukur ki oylesi yok kulüpte bi sekilde kurtariliyoz..
Hayirlisi ama herkesin transfer listesindeki hoca terim herhalde o yuzden terime yetki verilup hemen transfere baslamali..
Birkez olsun tam kadro kamp yapabilecez miyiz acaba
Sen cidden bayağı takıntılısın ya, en sinir olduğum şey de her konuda aynı minvalde içerikleri okumaktır. Terim'i sevmiyor musun izleme kardeşim, takip etme. Bu nedir yav, her konuda aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Terimi kovacak her baskan adayina canim feda ben ite kaka rakipler kotu diye sampiyonluk istemiyorum sistemli vura vura sampiyonluk istiyorum guzel futbol istiyorum her mac bir paket sigara icmek istemiyorum futbol gozzevkidir bis ikence cekiyoruz hic kimse Galatasaray isminin uzerinde degildir Terim dahil