- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Bu forumun temeli sarı üyelerdir
Siz de bir zamanlar sarı üyeydiniz
Siz de bir zamanlar sarı üyeydiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiniz arasındaki döğüşe karışmak istememSaminin manipülasyonlarina gelmen beni üzüyor hocam
Kötü olmuşBu isyanı biliyorum, adminler kanlı bir şekilde bastırmıştı isyani
Efsaneyi hatirlayalimSarı üye mi kaldı alper admin herkesi banlıyod haksız yere
![]()
Forumun şahsi meselelerini niye dışarıya taşıyalım birader.Arkadaşlar forumda aramızda kendisinin evcil 1 hayvan olduğuna inanan 1'i varÖzellikle şu konu çok bambaşka yav
Dışarıdan yabancı 1'ine açıklayamazsınız hadi açıkla da görelim nasıl açıklayacaksınız yav
Zorbalığa Uğrayan Rakunun Hikayesi
Arkadaşlar yaşadığım zorbalıklar ve ardından yaşanılanları konu aldığım çizgi romanım buyrun: Forumda adı Serhan olan bir üye tarafından zorbalığa uğradım. bununla ilgili gerekli mercilere sesimi duyurmaya çalışsam da gerekli sonucu alamadım. fakat Serhan isimli üyenin zorbalıkları devam...www.gscimbom.com.tr
Niye son zamanlar kafa açıyon ulanForumun şahsi meselelerini niye dışarıya taşıyalım birader.
Serhan’a laf etme bozarımNiye son zamanlar kafa açıyon ulan![]()
Serhan’a laf etme bozarım
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
?Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimLiboş libışu mu savunuyo ulan burda heaaaa
![]()
Niye olacak iş değil. İshal olunmayacak birseymi. İnsanlarda arada motor su kaynatabilir. Benim hoşuma bile gidiyor.
Niye olacak iş değil. İshal olunmayacak birseymi. İnsanlarda arada motor su kaynatabilir. Benim hoşuma bile gidiyor.
@Kolpa Kemal Kürek Kemalimm sürgün günlerini kaleme aldığın bir kitap piyasaya çıkacak mı, resimli uygulamalı
@Kolpa Kemal Kürek Kemalimm sürgün günlerini kaleme aldığın bir kitap piyasaya çıkacak mı, resimli uygulamalı
Tete mi Ziyech mi ilk 11 'de başlasın diye sormaya girdiğim forumda bok muhabbeti yapıyor olmakİshal olmak bazen iyidir. Kabızlık kötü götünden kaya çıkartıyorsun bir süre kabiz olunca.