sarper yıldırım

Mk gibi ruh hastasi dostlarimizin artisi beni sevindirir lakin bu sebeple bilim fen ve sanattan uzak sohbetlerin olusmasıda beni derin dusuncelere gard eder.
Satranç turnuvası düzenliyordu birisi ustam heyecanla bekliyordu rakiplerini marizlemeyi ama iptal oldu turnuva foruma küsmesinin nedenlerinden biri olablir geri dönerse turnuva yapmayı vaad edelim ve adımızı turnuvaya yazdıralım belki işe yarar

@Mahir Kahveci Sana geçiriyorlar konuda haberin olsun, gözünden kaçmasın. Serkan sana açıkça cahil dedi.

Bizim Seko'nun gözlerine uyku girmiyor @Sarper Yıldırım gelmezse daha kötü seyler olacak diye düsünüyorum.

Her gün bu baslikta.

Mk gibi ruh hastasi dostlarimizin artisi beni sevindirir lakin bu sebeple bilim fen ve sanattan uzak sohbetlerin olusmasıda beni derin dusuncelere gark eder.

İki senedir buradayım ne bilim ne sanat hiçbir muhabbeti görmedim. Başka bir gezegende yaşandı o muhabbetler sanırım.

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya atılır.
---Sarper Yıldırım--- 2004
2640053_o1a2f.jpg

Dikkat ediyorum da hep reis karakterli uyeler baslarinin eti yenmek suretiyle binbir komployla forumu terketmek zorunda birakilmis

Ve basliginda hep ayni isimler

Ozellikle bir Izmirli on plana cikiyor

Geri
Üst Alt