- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
Haram olduğunu söylemiş miydimGünde en az 3 duble rakı içtiğimi söylemiş miydim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haram olduğunu söylemiş miydimGünde en az 3 duble rakı içtiğimi söylemiş miydim?
Haram olduğunu söylemiş miydim
Hangi günlerDindar olanları ilgilendiren bir husus.O günler geride kaldı.
Günde en az 3 duble rakı içtiğimi söylemiş miydim?
Terim düşmanlarıyla görüşmen hiç olmayacaktırRica ederim dalga geçmeyiniz. Pazar günü Mersin’e gelme ihtimalim çok yüksek. Görüşelim mi? İki tek atarız. GSC de bu buluşmadan dolayı kudurur; ne dersin?
Terim düşmanlarıyla görüşmen hiç olmayacaktır
Az once anlatmak istedigim buyduNeler okuyorum böyle !!?!?!??!?!?!?!?!??! Nitelikli dolandırıcılık gibi bir şey bu.
Konuyla alakası yok ama acıma yetime koyar g.tüne yazasım geldi.Az once anlatmak istedigim buydu
Kandırıldık yıllarcaKonuyla alakası yok ama acıma yetime koyar g.tüne yazasım geldi.
Şoke oldum.Kandırıldık yıllarca
Ulan adama içki hususunda dalga geçmeyin lütfen yazdıktan hemen sonra buluşup iki tek atalım demek nasıl bir manyaklıktır.Rica ederim dalga geçmeyiniz. Pazar günü Mersin’e gelme ihtimalim çok yüksek. Görüşelim mi? İki tek atarız. GSC de bu buluşmadan dolayı kudurur; ne dersin?
Sarper'in içtiği 3 duble ayran + roka suyu karışımı dindar içkisidir onu söylüyordur. Ayrıca içiyorsa bile bir bildiği vardır çünkü o ümmet sevdalısıdır.Hangi günler
@Erman Türker duyduklarım doğru mu
Nihayet biri beni anladı.Avatarini s... Mahir
O günler geride kaldı diyor beni üzüyor şu dakikalardaSarper'in içtiği 3 duble ayran + roka suyu karışımı dindar içkisidir onu söylüyordur. Ayrıca içiyorsa bile bir bildiği vardır çünkü o ümmet sevdalısıdır.
Sarper'in içtiği 3 duble ayran + roka suyu karışımı dindar içkisidir onu söylüyordur. Ayrıca içiyorsa bile bir bildiği vardır çünkü o ümmet sevdalısıdır.
O günler geride kaldı.Aysal ve Vizyon cephesine katılmaya karar verdim.