- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
Sarper renktaşımı moderatör olarak görmek isterim tabi dönerse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Osman SEDEN'i de dahil edelim olaya. Az uğraşmadı Sarperle.
Adamın üzerine kaç kişi gitmişiz yaw. Hak veriyorum şimdi kendisine
@Mehmet Arslaner de ince dokunuslar ile trollerdi Sarperi ama adimiz cikmis bi kere ihale bana kaldı yeterrrrr
![]()
Şu adamı ne zmn görsem aklıma sen geliyorsun artık abi yapma yaw:asd22:
tam tersine mustafa başgan sarper beni çok sever. forumda en iyi anlaştığım iki kişiden biridir. (diğeride @Kadir Ari karşimdir)
insanlara beni troll olarak tanıtarak kalbimi kırmaya küçük düşürmeye üyelerin bana karşı galeyana gelmesini planladı. yani zamanında bir arkadaşa soru sordum diye adımı troll ve soru işaretlerinin efendisine çıkardı.bana bukadar sarmasının sebebi beni sevdiğinden olsa gerek.
neyse kendisine kırgınım umarım geri döner ve bazı hatalarından dolayı benden özür diler.
Veda mesajında mı yaptı bunu?...Bahsi geçiyor ama ben göremedim o mesajı, başka başlıkta olsa gerek?...
Ne yaptınız Sarper'e?
o kısmı tek bi mesajda yorumda yapmadı son 8 10 aydır bu şekilde davrandı bana sürekli. sempati ile yaklaşır gibi yapıyordu ancak inceden inceye doğruyordu beni.
Bu dediğini sen ona yapıyordun da kendisi yemiyordu şeklinde anlıyordum şahsen. Az değilsin ha!...