sarper yıldırım

Sarper renktaşımı moderatör olarak görmek isterim tabi dönerse

Sarper'in artık olmadığını kabul edip, yerine geçecek yeni ismi kararlaştıralım. Kafamızı açacak, sorularıyla bizi terletecek yeni bir renktaşımız lazım.

döndüğünde SON DAKİKA !!! SARPER GERİ DÖNDÜ diye yeni konu açılsa yeridir

osman acı cekio dön sarper abi

@Mehmet Arslaner de ince dokunuslar ile trollerdi Sarperi ama adimiz cikmis bi kere ihale bana kaldı yeterrrrr

c9b4aed89ae2496e3377d5dab76d82cf.jpg

Cevabım; 0.13-0.24

Ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım (montajlı) :) - YouTube

Sarperle maras dondurmacısının müsterisini oynatması gibi oynadınız şimdi de hic bisey yapmadık diye dolanıyonuz burda..

Sarper kardeşim meydanı bu Recep çapulcusuna mı bırakacaksın

-Tapatalk-

Sevenlerini de hayal kırıklığına uğratmak istemiyosan geri dön

Sarper Yildirim vakasini Osmanli Döneminde Abdulhamid Han´in tahttan indirilmesine benzettim. El birligi ile indirildikten kisa bir süre sonra, onu indirenler bin pisman olmustur. Zabi simdi arkasindan aglarsiniz Sarper geri dön diye...

Nerdesin şevketli Sultan Sarper Han?!
Feryadım varır mı bârigâhına?
Ölüm uykusundan bir lahza uyan,
Şu nankör GSCIMBOMUN bak günahına.

Tahrike yeltenen tac ve tahtını
Denedi bu FORUM kara bahtını
Sınadı sillenin nerm ü sahtını
Rahmet et sultanım sûz-ı âhına

Tarihler ismini andığı zaman
Sana hak verecek ey koca SARPER!
Bizdik utanmadan iftira atan
FORUMUN en siyâsi Galatasaray´lisina.

Dön gerii, ey Göksultaaan.... @Sarper Yıldırım

Son düzenleme:
Yaw nasıl oldu, ne oldu da forumda arkadaşlık talebini onayladığım 2-3 kişiden biri olan Sarper kardeşimi bertaraf ettiniz, bre vicdansızlar?!...

Daha 2-3 gün önce komplo teorisyenliği özentisinden başka meziyeti olmayan adminin birine yazdığım mesaja karşılık, ÖM la hassasiyetini göstermişti, yine ÖM la veda etmesini umardım ama canı sağolsun...

Birilerine kızıp gittiyse, takip edebildiğim kadarıyla başta Osman SEDEN geliyordur. Bu vesileyle onu da kınamış olayım; artık mutlusundur ha Oosssmann?!...

tam tersine mustafa başgan sarper beni çok sever. forumda en iyi anlaştığım iki kişiden biridir. (diğeride Kadir Ari karşimdir)
insanlara beni troll olarak tanıtarak kalbimi kırmaya küçük düşürmeye üyelerin bana karşı galeyana gelmesini planladı. yani zamanında bir arkadaşa soru sordum diye adımı troll ve soru işaretlerinin efendisine çıkardı.bana bukadar sarmasının sebebi beni sevdiğinden olsa gerek.
neyse kendisine kırgınım umarım geri döner ve bazı hatalarından dolayı benden özür diler.

tam tersine mustafa başgan sarper beni çok sever. forumda en iyi anlaştığım iki kişiden biridir. (diğeride @Kadir Ari karşimdir)
insanlara beni troll olarak tanıtarak kalbimi kırmaya küçük düşürmeye üyelerin bana karşı galeyana gelmesini planladı. yani zamanında bir arkadaşa soru sordum diye adımı troll ve soru işaretlerinin efendisine çıkardı.bana bukadar sarmasının sebebi beni sevdiğinden olsa gerek.
neyse kendisine kırgınım umarım geri döner ve bazı hatalarından dolayı benden özür diler.

Veda mesajında mı yaptı bunu?...Bahsi geçiyor ama ben göremedim o mesajı, başka başlıkta olsa gerek?...

Veda mesajında mı yaptı bunu?...Bahsi geçiyor ama ben göremedim o mesajı, başka başlıkta olsa gerek?...

o kısmı tek bi mesajda yorumda yapmadı son 8 10 aydır bu şekilde davrandı bana sürekli. sempati ile yaklaşır gibi yapıyordu ancak inceden inceye doğruyordu beni.

Ne yaptınız Sarper'e?

Mümessilken ara ara Yozgat çalışıyordum orada bir doktorla arkadaş olduk, gittiğimde onla takılıyordum neyse işte bunu hastasının eşi aradı (eşi hamile) adam karım kahve içince bağırsakları çalışıyor, erken doğum olacak diye korkuyoruz kahve içmesi problem yaratır mı diye sordu. Doktor da '' siz çocuğun sı.mak suretiyle doğacağını mı zannediyorsunuz '' demişti. Hahahahahahahaha

Kahve içiyor mu diye sorsa sıkıntı yok ta işte... :D

Bu da böyle bir anımdır.

o kısmı tek bi mesajda yorumda yapmadı son 8 10 aydır bu şekilde davrandı bana sürekli. sempati ile yaklaşır gibi yapıyordu ancak inceden inceye doğruyordu beni.

Bu dediğini sen ona yapıyordun da kendisi yemiyordu şeklinde anlıyordum şahsen. Az değilsin ha!...

Bu dediğini sen ona yapıyordun da kendisi yemiyordu şeklinde anlıyordum şahsen. Az değilsin ha!...

Hırsızın hiç mi suçu yok abi ?

O da az çıldırtmadı buradaki insanları, dalga mı geçiyor ciddi mi takılıyor belli değildi... Bizi psikopat yapmıştı son zamanlarda. Birlikte yaşadığım kadınlara Sarper'e dediğimden daha az seni seviyorum demişimdir. Tabi Sarper'e direkt seni seviyorum demiyordum; sevildiğini bil, sevildiğin için uğraşıyoruz/takılıyoruz vs gibi diyordum yanlış anlaşılma olmasın. :D

Bu kadar sevilmesine rağmen terkettiyse forumu hakikaten ayıp etmiş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt