Sasa İliç'in 2005-2006 Sezonu Golleri

yok mesaj vermiyorum.o sezonun saflığı var bu sezon biraz.ondan taktım

Fark ettim. Eric Gerets falan da diyordun geçen. Gerçi o kadarına kalp dayanmaz artık gibi de güzel bir sezondu. Benim de unutulmaz şampiyonluklarım arasındadır. İki hafta evvel kısa videosuna tekrar bakmıştım. 16dk dile kolay🤣

Fark ettim. Eric Gerets falan da diyordun geçen. Gerçi o kadarına kalp dayanmaz artık gibi de güzel bir sezondu. Benim de unutulmaz şampiyonluklarım arasındadır. İki hafta evvel kısa videosuna tekrar bakmıştım. 16dk dile kolay🤣
bi mesaj cıkacaksa fbnin o sezonki gibi perişan olmasıdır.bizim yine 16 dk falan beklememiz değil.bu perişanlıkta istemesede bjknin,basaksehirin de fbden puan alarak katkı yapmalarını da isterim.gedson gol atsın mesela fbye.3-4 hafta kala sampiyonluk istiyorum ben

bi mesaj cıkacaksa fbnin o sezonki gibi perişan olmasıdır.bizim yine 16 dk falan beklememiz değil.bu perişanlıkta istemesede bjknin,basaksehirin de fbden puan alarak katkı yapmalarını da isterim.gedson gol atsın mesela fbye.3-4 hafta kala sampiyonluk istiyorum ben

Zaten bence buralara kalmaz ya.
Transferlere bağlı ama fb pek Mayıs'ı görecek gibi de gelmiyor bana. jk Avrupa için mücadele kısmının sınırında olursa almak zorunda kalır, aksinde yatar. ts, başak, adana gerekeni yapabilecek ekipler. Belki biraz Antep, konya, Kayseri de sürpriz ekipler diyebiliriz. Düşme hattı da çok şeyi değiştirecektir. Öyle işleri kolay değil. Biz doğru takviyeleri yaparsak daha öndeyiz.

her sene videolarını izliyorum,tatmin edici bitane adam yok elimizde.barıs alper topla daha derli toplu olursa bi necati cıkar ondan
yok cok farkli oyuncu baris bence ondan poacher yaratmak lazim yada kanat forvet ama top tasiyici ozelligi iyi degil pas tercihleri zayif sut tercihleri de oyle

Oyun zekası üst düzeydi verkaç ve duvar paslarını inanılmaz yapıyordu.

Ceza sahasına giren ofansif orta saha ne güzel bir orta sahadır.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Krala selam.Çok güzel izleri var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş'a gol anonsu bitmeden salladığı ikinci gol. ❤️

Geri
Üst Alt