Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.685
- 21.003
- 2.643
AVOKADO ne icinŞarabın yanında peynir yemeyeceksek ederim böyle hayatın ızdırabına!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AVOKADO ne icinŞarabın yanında peynir yemeyeceksek ederim böyle hayatın ızdırabına!
Benimki espri Berkan'cım, haklısn.
Konyak kokulu(baskın) sanırım bu parfüm*parfum aldim,, < ; >
*trussardi red...
cok basarili bir is cikarmislar... marka ozelinde deri bazli giyim ve kokulari ile meshur bu guzide italyan markasi...
bu aldigim koku ise daha genel goruntude odunsu sinifta fresh ve tatlimsi geldi. < ;> biraz versace eros, paco r one milion , givenchy xeryus 'u cagristirdi... nokta atisi ve de kaliteli bir havasi var koku genelinde.
Çok ilginç gelecek ama yemek için.AVOKADO ne icin
+ , konyak giriste karsiliyor daha sonra diger maskulen erkeksi notalar deri,nutmeg(hindistan cevizi gorunumlu baharatsi icerik,,) ,patculi bitkisi cok iyi harmanlanmis. limonsu-ciceksi-tatlimsi-deri ve de odunsu elementlerin dansi diyebilirim nacizane. fresh~baharatsi. deri konyak vanilya ve tonka cekirdegi en one cikan nuanslar ilk kullandigim gunun ertesinde. < ; > kanimca elegant , erkeksi ve de seksapeli yuksek bir koku -ozellikle karsi cinsten begenitesi fazla olabilecek tur aurasi oldugunu dusunuyorum.Konyak kokulu(baskın) sanırım bu parfüm
Nerden kaç paraya aldn reyiz*parfum aldim,, < ; >
*trussardi red...
cok basarili bir is cikarmislar... marka ozelinde deri bazli giyim ve kokulari ile meshur bu guzide italyan markasi...
bu aldigim koku ise daha genel goruntude odunsu sinifta fresh ve tatlimsi geldi. < ;> biraz versace eros, paco r one milion , givenchy xeryus 'u cagristirdi... nokta atisi ve de kaliteli bir havasi var koku genelinde.
Benimle kafa bulmaÇok ilginç gelecek ama yemek için.
sevgili cenk renkdasim,Nerden kaç paraya aldn reyiz
Avokado ne için diyerek sen benimle kafa bulmadın mi?Benimle kafa bulma
Detaylı bilgi için teşekkürler, eline sağlık.sevgili cenk renkdasim,
net uzerinden aliyorum. site yabanci meshur site biliyorsunuzdur tahminim.
ist.de ise, fiziksel olarak gidip uygun maliyete aradigim kokulari kimi zaman ;
sayet online alisveris yapmiyorsaniz, fiziksel olarak ; besiktastaki bir han var, sahilden ,trafik isiklardan sonra sokaga girerken sokagin sol kulvarindaki adi suan aklima gelmiyor meshur bir pasaj, giriste solda iki tane yan yana magaza var parfum satan. buradan en son month blanch xplorer almistim(cok cok basarili bir kokudur,ileride kult olmasi buyuk olasilik kanimca) .makuldu o donem aldigim vakit...
*trussardi red kokusunu parfum basligina da yazmistim en son mesajimda.
*kutu tasarimi son yillarda gordugum en klas kutulardan. sise minimal klasik tur sade bir sise tasarimi...
bir trussardi uomo 1983 cikisli olan gibi degil. 83 cikisli efsane kult olan kokunun sise tasarimi kanimca gelmsi gecmis en iyi tasarimlardan. deri bazli sise. markanin dna'sini on numara yansitan ayna gibi.
diger yandan
*trussardi uomo.1983 cikisli cok guclu koku sinifinda kult. asiri erkeksi maskulen oldugu icin michael corleone kokusu diyen arkadaslarda mevcut cevremde... kolay bir koku degildir salt deri sevmiyorsaniz begenmemeniz olasi.
eski olmasina ragmen progresive bir aurasi var. eski ve yeninin gunumuze gelen sanat eserleri gibi...tipik italyan akdeniz eseri diyebiliriz koku ozelinde.
kimine gore baba kokusu kimine gore maskulen.... deri bazli agirlikli kokularda ilk akla gelenlerden... suan simdilik aklima gelen diger bazi ornekler ; fendi, valentino,dior, birde son donemlerde cikan tom ford private serisindeki tuscany leather kokusu(kaliteli icerikleri barindiran) - bu sinifta en meshurlari benim bildigim. kolay kokular degildir sayet deri bazli koku sevmiyorsaniz.
ozetle; bu sinifta - deri sevenleri adina < > klas kokular ve de kult ailesinde olanlardan.
red trussardi ise kanimca son donem sevilen kokulara rakip gibi ama kalite olarak iyi islenmis izlenimi aldim.
ch(carolina herrera) markasindaki bir koku ile kendisi arasinda ikilemde kalmistim. bunu sectim. digeri daha tatlimsi idi.
bu arada , yillar once trussardi uomo alip kullanmistim. <> farkli bir koku sinifi ile miksleyip kullanmistim > daha versatile oldu. salt trussardi ise ustlerde de dedigim gibi farkli bir evren. bold_deri. mudavime ozel - herkese hitap etmeyen tur olarak adlandirilabilir.
*red bence her yas grubuna hitap edecek havada... yerine gore bahar ,sonbahar, yerine gore sonbahar ,kis sezonlarinda kullanilabilitesi olan bir koku... *gece kulubu/bar vs yerlerde yaz da kullanilabilir. * ben sahsen sonbahar kis mevsimlerinde gece cikmalarinda kullanmayi dusunuyorum nacizane.
*versace eros gibi bagiran tur loud koku degil. kalitlei icerik ve de tam italyan centilmen havasi veren akdeniz kokusu...
Yoo guakamole için de olabilir salata için de o anlamdaAvokado ne için diyerek sen benimle kafa bulmadın mi?
parfums de marly herrod