- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
turunu sevenlere(tutun bazli tatli koku) guzel bir kokudur. koku sinifi olarak bulundugu turu sevenlerin begenecegi niche bir urun kanimca.
versuslari ayni niche kategorisinde ve de alt klasik dizaynir markalarda da var elbette. ince cizgi elbette kullanilan kaliteli icerik versus duz icerik vs.
tom ford tv'e nazaran daha basarili bence.
fakat , mancare red tobacco kanimca iyi bir versus. veya naxos...
dizaynir olarak ise aklima ilk gelen thiery mugler pure havane(iyi icerigi olan kult koku).....
< ; >( bu mesaji da parfum basliginda yazmistim nacizane) .
tutun(tobacco,,) agirlikli kokular disinda,
ustteki markalarin daha farkli kokulari da var basarili olan.
ben sahsen versatile kokulardan hoslaniyorum. *kimi zaman miksleme yaparak dengeli de kullanabiliyorum iki farkli kokuyu...
dizaynir veya ust segment. her keseye uygun kokular anlaminda cesit bayagi bol...kimisi dizaynir salt kullanir kimisi paraya kiyip ust segment. bakisa gore de degisebilir elbette. hobi veya hijyenik vs.
*ister dizaynir olsun ister ust segment. guzel kokmak iyi gelir kullanana ve cevresindekilere. makul olcude kullanilmasi denkleminde.
sahsen hosuma giden kokuyu alirim. alt dizaynir veya ust segment fark etmez. nicelik nitelik onemli olur secimlerimde.
@ avakado konusunda,
cok severim. sirf kendisi icin ozel kesim hibrid bicak/kasik tasarimli alet almistim. cekirdegini-tereyagindan kil cikarir gibi cikaran...
tom ford bana gore overrated kaliyor.
dizaynir marka artik kullanmiyorum, 2 sene oluyor herhalde. cunku guzel birsey ciktigi zaman bknz: sauvage herkes aliyor, ve ozellige kalmiyor.
Parfums de marly herkese olmadigi icin, mesela bar ve club yada cafelerde bayanlarin gercekten hosuna gidiyor. 3-4 defa, hollandaca: affedersiniz, kullandiniz parfum hangisi diye sordular, eslerine ve erkek arkadaslarina almak icin, bende isim vermiyorum.