- 26 Eylül 2012
- 118.753
- 66.971
- 4.818
Allah yardımcınız olsun başka diyebilecek bir şey bulamıyorum.Türkiye'de bu ayakkabı 600 birimdi en son. Black Friday'de 550 olmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yardımcınız olsun başka diyebilecek bir şey bulamıyorum.Türkiye'de bu ayakkabı 600 birimdi en son. Black Friday'de 550 olmuştur.
Zengin adamın hali başka tabiben bu ay baya büyük vurgun yaptim yav
blackfridayde cok güzel firsatlar vardi
özellikle s7+ tableti 670e alabildim 200 euro ucuza geldi
Ekli dosyayı görüntüle 142954
Ekli dosyayı görüntüle 142955
Ekli dosyayı görüntüle 142956
Ekli dosyayı görüntüle 142957
Dayı sende para pilav galiba![]()
Tr de yaşıyorsun annem. Reel hayata dön
Zengin adamın hali başka tabi
Bizde fıstık ezmesine talip
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nereye soktun bunu
Bizde durumlaraga sikinti su
normal bir ekonomi ile sizler de cok rahat alirdiniz bu ürünleri
hani almanya batti diyenlerin yüzüne vurmak istiyorum bazen bu alabildiklerimi ama anlamiyorlar iste
ben öyle zengin birisi degilim sadece paramin karsiligini aliyorum almanyada
Zaten yurt dışında yaşayan insanlar ile tr de yaşayanların paylaştıkları bu konuda farkı ortaya koyuyor. @Emre Ersoy fasulye almış; açlıktan nefesi kokuyoraga sikinti su
normal bir ekonomi ile sizler de cok rahat alirdiniz bu ürünleri
hani almanya batti diyenlerin yüzüne vurmak istiyorum bazen bu alabildiklerimi ama anlamiyorlar iste
ben öyle zengin birisi degilim sadece paramin karsiligini aliyorum almanyada
fasulye bağırsaklara faydalıdır küçümsemeyelimZaten yurt dışında yaşayan insanlar ile tr de yaşayanların paylaştıkları bu konuda farkı ortaya koyuyor. @Emre Ersoy fasulye almış; açlıktan nefesi kokuyor
niye fasulye ile nohutu ikiser ikiser vermedinde ikisini aralikli verdin kasaya, cins misin sen .
yeter artık mod maaşlarına zam gelsin !!! fasulye yemek istemiyorumZaten yurt dışında yaşayan insanlar ile tr de yaşayanların paylaştıkları bu konuda farkı ortaya koyuyor. @Emre Ersoy fasulye almış; açlıktan nefesi kokuyor
paket ürün başkan bunlar öğrenci işi haşlanmış oluyorlarniye fasulye ile nohutu ikiser ikiser vermedinde ikisini aralikli verdin kasaya, cins misin sen .
@Emrah Yıldırımyeter artık mod maaşlarına zam gelsin !!! fasulye yemek istemiyorum
Zaten yurt dışında yaşayan insanlar ile tr de yaşayanların paylaştıkları bu konuda farkı ortaya koyuyor. @Emre Ersoy fasulye almış; açlıktan nefesi kokuyor
fasupaket ürün başkan bunlar öğrenci işi haşlanmış oluyorlar
yav 4 tane aynı paketten var kasiyer simetri bağımlısı mı rastgele almış iştefasu
nohu
fasu
nohu
olarak fis kesilmis
demekki kasaya once fasulye koymussun sonra nohut sonra fasulya ve tekrar nohut. Neden iki nohutu yan yana koyup iki fasulyeyi yan yana koymadin
Kıl çünküfasu
nohu
fasu
nohu
olarak fis kesilmis
demekki kasaya once fasulye koymussun sonra nohut sonra fasulya ve tekrar nohut. Neden iki nohutu yan yana koyup iki fasulyeyi yan yana koymadin
yav 4 tane aynı paketten var kasiyer simetri bağımlısı mı rastgele almış işte
![]()