Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 333
hangi oda
oda11 boş gibi oraya girdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi oda
hangi oda
internet gitti yav
Anand olurda carlsenin rakibi olursa yine carlsen zorlanmadan dünya şampiyonu olur. Ben caruananın çıkmasını istiyorum heyecanı yüksek çok güzel oyunlar seyrederiz kesinlikle
Katılmıyorum pek,bence Carlsen yeni jenerasyondan kim gelirse gelsin çiğ çiğ yer.Bu seviye,normal turnuvalardan çok farklı bir seviye.Caruana Topalov karşısında 2 kez rahat kazancı kaçırdı,Giri de keza öyle.Daha yeniler buralarda.Bence Carlsen'i yenebilecek biri varsa bu kesinlikle Anand,2 kez yenildi Carlsen'e,kesinlikle bundan çıkardığı dersler,hazırladığı yeni oyunlar olacaktır.Bu turnuvada da gördük,kazanması gerektiği zaman genelde kazanıyor,risk alabiliyor.Şu 8 oyuncudan kesinlikle en heyecan verici isim.Topalov diğer favorimdi ama bu turnuvayı hiç sallamadı nedense.
Karşılaşmalar hangi saatlerde yapılıyor fikstür varmı? Nereden izliyorsun?
Katılmıyorum pek,bence Carlsen yeni jenerasyondan kim gelirse gelsin çiğ çiğ yer.Bu seviye,normal turnuvalardan çok farklı bir seviye.Caruana Topalov karşısında 2 kez rahat kazancı kaçırdı,Giri de keza öyle.Daha yeniler buralarda.Bence Carlsen'i yenebilecek biri varsa bu kesinlikle Anand,2 kez yenildi Carlsen'e,kesinlikle bundan çıkardığı dersler,hazırladığı yeni oyunlar olacaktır.Bu turnuvada da gördük,kazanması gerektiği zaman genelde kazanıyor,risk alabiliyor.Şu 8 oyuncudan kesinlikle en heyecan verici isim.Topalov diğer favorimdi ama bu turnuvayı hiç sallamadı nedense.
ben caruananın oyun stilinin carlsene daha ters geleceğini düşünüyorum kaldıki istatistikler beni doğrular nitelikte anad iki yıldır finalde ama carlsen karşısında hiç bir varlık gösteremedi yine aynı tarife olacağından süphem yok açıkcası. burda demek istediğim carlsenin karşısına kim çıkarsa çıksın carlsen zaten ağır favori caruana çıkarsa hem değişiklik hemde oyun stili açısından daha keyifli maçlar izleyeceğimiz yönünde.
Favori ama az bir farkla,ağır favori olduğunu düşünmüyorum,Carlsen de 1-2 sene önceki halinde değil bence.
2 yıldır finalde ama bu sefer kazanırsa çok farklı bir şampiyona izleyeceğimizi düşünüyorum,zaten önceki yıl ilkine göre daha iyi oynamıştı.Caruana-Carlsen turnuvalarda çekişmeli görünüyor ama ben Carlsen'in Dünya Şampiyonası seviyesinde Caruana'yı duman edeceğini düşünüyorum.
bence carlsen şuan çok formda katıldığı son üç turnuvayı kazanıp geldi anand carlsen artık sıkıcı olmaya başladı bir değişiklik şart diye düşünüyorum o yüzden caruanayı görmek isterim finalde![]()
O açıdan bakarsan öyle ama ben Anand'ın bu turnuvayı kazanması halinde Carlsen karşısında ciddi bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum,bu turnuvada gerçekten ekstra oynuyor,mutlaka yenilikleri olacaktır Carlsen'a karşı.Bakalım görelim kim kazanacak turnuvayı.![]()
Kimin haklı olup olmadığını görmek için caruanın çıkması lazım finale![]()
Anand çıksa da görürüz,sen rahatça Carlsen alır diyorsun.![]()
evet ikiside olabilir ama anandın işi zor gibi nakamura karşısında zor anlar yaşıyo şuan
![]()
Şah piyon kalkanını kaybetmesi başına çok işler açabilir anandın. gerçi nakamuranın formu göz önüne alındığında şu durumda kazancı yakalayabilirmi şüpheye düşüyor insan carlsenin büyüklüğüde burdan geliyor en ufak hatalardan bile kazanç çıkarabiliyor