Savunma Hattı Şaşırtıyor

bize geldiklerinde iyidiler çalışma ortamindanmidir nedir anlamıyorum bu durumu neden performanslari düştü bu kadar sinir bozucu bir durum

haplanip ciktiklarindan supheleniyorum. bunlardaki deli cesareti artik

Izlerken Güven vermiyorlar bu ikili.

Her an aptalca beklenmedik hata yapacak durumundalar maalesef.

Bu ikiliyi 8 milyon euro verip kuran fatih hoca bahane aramasın hiç. Elalem savunmada tecrübeli adam kullanır biz iki tane yer tutmasını, pozisyon almasını bilmeyen çaylakla kurduk yine. Yine diyorum hocanın takıntısı var genç savunmacı konusunda. Drogbalı sneijderli takımın stoperi dany idi. Semihi genç diye kamburu yaptı takımın. Yönetimde Terime karşı çıkıp hop hoca diyecek biri olsa ikisinden birini aldırmaz cahill tarzı tebrübe abidesini alır keyifli futbol izlerdik. Yalan oldu şimdi herşey bu iki dengesiz yüzünden

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam stoperler çok formsuz katılıyorum ama takım boyunun 70 metre olmasının hiç etkisi yok mu sizce soruyorum?

Riskli oyunları hoşuma gitmese de defanstan topla çıkma istekleri hoşuma gidiyor. Luyindama riskli oyunu bıraksa iyi olacak. Zaten birebirde omuzu koyup her topu alıyor o görevini layıkıyla yerine getiriyor.

Marcao oyun kurma konusunda çok daha becerikli ama defansif anlamda tecrübesizliğinden de kaynaklanan sorunları var. Öncelikle baskı yaparken arkaya adam kaçırma gibi çok büyük bir sorunu var. İlk hamleyi çoğunlukla kötü yaptığı için ya adamı kaçırıyor ya da kart görüyor. Ancak Ujfa gibi tecrübeli biri arkasını toparlarsa defansif olarak başarılı olur. Luyindama bunu yapamıyor genelde Marcaonun çıktığı toplara çıkıyor bastığı adama basıyor.

Tecrübe kazanıp pozisyon almayı birbirleriyle anlaşmayı ve görev dağılımını düzgün yapmaları şart.

Ha bunları söylerken de unutmamak gerekiyor ki Naga bir nebze olsa da beklerimiz genel anlamda temposuz. Kademeye girip stoperlere daha çok yardımcı olmalılar sürekli gidip gelmeliler. Bu kademe işini Linnes iyi yapıyordu.

Arkadaş tempolu iki bekimiz olsa kademelerine de girerler, açıklarını da kapatırlar, pas için devamlı pozisyon almaya uğraşırlar böylece tandemin defoları da gözükmez.
Tamam iyi görünmüyorlar şimdilik ama geçen sene şampiyonlukta aslan payı bu ikilinindi ve ne verebileceklerini biliyoruz en azından formda olsalar.
O yüzden tandemden çok beklere yonelmemiz daha akıl karı olacak.

Bu ikiliyi 8 milyon euro verip kuran fatih hoca bahane aramasın hiç. Elalem savunmada tecrübeli adam kullanır biz iki tane yer tutmasını, pozisyon almasını bilmeyen çaylakla kurduk yine. Yine diyorum hocanın takıntısı var genç savunmacı konusunda. Drogbalı sneijderli takımın stoperi dany idi. Semihi genç diye kamburu yaptı takımın. Yönetimde Terime karşı çıkıp hop hoca diyecek biri olsa ikisinden birini aldırmaz cahill tarzı tebrübe abidesini alır keyifli futbol izlerdik. Yalan oldu şimdi herşey bu iki dengesiz yüzünden

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkisi 13 milyon euro. Sadece Luyindama 9'a alındı. Gerçek yaşını bilemediğimiz bir adama 9m euro riskli bir yatırım oldu.

Marcao 4m edecek olsa Porto, Benfica, Sporting bize bırakmazdı diyenler haklı çıktı sonuçta. Doğru, adamlar Latin Amerika'nın ücra köşelerinden oyuncuyu bulup getiriyor. Gözünün önünde ki Marcao'yu mu keşfetmeyecek.

Geri
Üst Alt