seboreik dermatit rahatsızlığı ve çözümleri

güçlü bir ilaca benziyor.

klinikte tek farkı ordan sürüntü alıp incelemeleri olur.mantar tedavisi gerekiyor mu belki onu ekler hekim.

randevu gelene kadar denenebilir ucuz bir ilaç.

YTD
güçlü olmaz mı ya yemin ediyorum günde 2 kez kafayı yıkattırıyordu lanet. geçtiğimiz günlerde denedim 3 gün bana mısın demedi 0 kaşıntı. doktora gitmeden ben çözdüm meseleyi. doktor teyit etti sadece. söylediği şampuanı ben 3 ay öncesdindne baslamıstım kullanmaya ama kısa süreli çözüm üretiyordu. sonra krem verdi, dedim ben bunu kullanamıyorum hanfendi. o zaman losyon vereyim dedi ver dedim kullandım sonuc olumlu. sonra kan vermeye gidecektim de covid girdi araya hastaneye ugramadım. bittikçe gidip alıyorum şimdi eczaneden. çok seyrek kullanıyorum bi kutu aylarca yetiyor.

olm plsatik cerraha korona yoğun bakımı nöbeti yazmışlar adam ventilatör kullanmasını bilmiyor :D

kime denk gelirse tutturuyorlar.

psikiyatr acil nöbeti tutuyordu geçen.

Üstat seni yakalamışken sorayım. Kanamayı durdurmak için pamuk kullanmak mantıklı mı? Yoksa normal kagıt havlu falan mı kullanayım
Dişi çektirdim de kanaması durmadı 2 saattir

evet arkadaslar üroloji bölümüne forumun tasaklı üyelerinden @Ünsal Vardar bakıyor. derdi olan yazsın

hadi eyw

güçlü olmaz mı ya yemin ediyorum günde 2 kez kafayı yıkattırıyordu lanet. geçtiğimiz günlerde denedim 3 gün bana mısın demedi 0 kaşıntı. doktora gitmeden ben çözdüm meseleyi. doktor teyit etti sadece. söylediği şampuanı ben 3 ay öncesdindne baslamıstım kullanmaya ama kısa süreli çözüm üretiyordu. sonra krem verdi, dedim ben bunu kullanamıyorum hanfendi. o zaman losyon vereyim dedi ver dedim kullandım sonuc olumlu. sonra kan vermeye gidecektim de covid girdi araya hastaneye ugramadım. bittikçe gidip alıyorum şimdi eczaneden. çok seyrek kullanıyorum bi kutu aylarca yetiyor.

Çok etkili. Sadece kafadaki değil vucuttaki mantarları da bitiriyor.

danyal bundan sonra götüm kaşınıyor diye mesaj atanı sana yönlendireceğim :asd:

Üstat seni yakalamışken sorayım. Kanamayı durdurmak için pamuk kullanmak mantıklı mı? Yoksa normal kagıt havlu falan mı kullanayım
Dişi çektirdim de kanaması durmadı 2 saattir
havlu olmaz pamuk ideal.ama diş kanamasında sağlam tampon yapman gerekir.

iki kat pamuk koy ve ısır kanaması ara ara pamuk değiştirirken tekrar başlar ama azalacaktır.

olm plsatik cerraha korona yoğun bakımı nöbeti yazmışlar adam ventilatör kullanmasını bilmiyor :D

kime denk gelirse tutturuyorlar.

psikiyatr acil nöbeti tutuyordu geçen.

devlette çalışan doktorlar istifa etmeye başladı yasak koydular.anayasaya aykırı aslında
Doktor diğer branşlarda hep 4-5 tane doktor gözüküyor. Diğer branşlara 4-5 tane doktor koyulabiliyorsa cildiyeye de koyabilirler. 2 tane doktor yerine olması gerektiği gibi 4-5 tane koysalar bu şekilde bir yığın olmayacak. Ekşi ve birkaç sitede aynı problemi yaşayan kamyonla insan var. Millet cildiyeye randevu almak için resmen ıkınıyor. Bu saçma bir durum. Pandemi sadece cildiye bölümündeki doktorları mı etkliyor yani.
Pandemi yokken de göze muayene olana kadar akla karayı seçiyordu millet. Şimdi kim bilir nasıldır. Bu işin öncesini de biliyoruz yani.

ismi ne işte
ben birkaç farklı şampuan kullandım 1 ay falan bişey yok sonra tekrar patlak veriyo

kardesim dedigim gibi ben bunu 3 ay once felan kullanmaya basladim o zamanlar biliyorsun konusmustuk senle ayni benzer seyler vardi.
doktorun verdigi pahali sampuanalar ise yaramadi ama bu bir en fazla iki hafta sonra direk rahatlatti yara kalmadi, kepek kalmadi kirmiziliklar kalmadi. ben sasirdim yani

dercos vichy

biraz pahali iste maalesef ben 200ml lik aldim 3 tane 1 tanesi zaten 2 ay felan yetiyo bana. hergun dus aliyorum bide.

burda daha ucuzmuş ben hep bu siteden alıyorum bu tarz şeyleri

Doktor diğer branşlarda hep 4-5 tane doktor gözüküyor. Diğer branşlara 4-5 tane doktor koyulabiliyorsa cildiyeye de koyabilirler. 2 tane doktor yerine olması gerektiği gibi 4-5 tane koysalar bu şekilde bir yığın olmayacak. Ekşi ve birkaç sitede aynı problemi yaşayan kamyonla insan var. Millet cildiyeye randevu almak için resmen ıkınıyor. Bu saçma bir durum. Pandemi sadece cildiye bölümündeki doktorları mı etkliyor yani.
Pandemi yokken de göze muayene olana kadar akla karayı seçiyordu millet. Şimdi kim bilir nasıldır. Bu işin öncesini de biliyoruz yani.
bulabiliyorsan koy.dermatologların çoğu istifa edip özele geçiyor yada kendi kliniğini açıyor.

çoğu bayan zaten neden devlette çalışsın ayak mantarı kokusu çeksin ki üç kuruşa.

gidip nişantaşında kozmetik ve botoks üzerine klinik açıyor mis gibi para.

zaten bu yüzden tusun en yüksek puanı dermatoloji..

yani vatandaş gerçekleri onlara anlatıldığı perdeden görüyor.

ama merak etme 10 sene sonra dpoktor eksiği değil fazlası olacak.

deli gibi fakülte ve kontenjan açılıyor.öss de 800bin. olan doktorluk yazabiliyor.

o zaman randevu almadan bile cildiyeye gidebileceksiniz ama danyal'dan daha tecrübesiz doktorlar bakacak size :D

Geri
Üst Alt