seboreik dermatit rahatsızlığı ve çözümleri

Isvecte de 2-3haftadan erken yer bulamazsin acil degilse..

Sanırım her yerde var bu sorun. Ben de cilt doktoruna termin almak istedim ama en erken 3 ay sonrasına veriyorlar.

sent via GSC

diş randevusu alabilmek için 3 haftadır teyakkuzdayım :crushed:
benim okmeydanı tecrübelerime göre
saat 23.59 gibi girmen gerekli sisteme yeni güne geçilince yeni randevular açılıyor ve 3 4 dakikada bitiyor
öteki türlü iptal olan randevulara denk gelmen gerekiyo gibi

Malum, devlet hastanelerinde corona nedeniyle artık randevusuz hastaya bakılmıyor. Uzunca bir süredir devam eden kafamdaki kaşıntı ve kabuklanma sorunundan dolayı randevu almak istedim. Önce e-randevu'dan almaya çalıştım ama hiçbir şekilde randevu alamadım. Sonra mecburen 182'yi aradım. Bu sefer de en erken ayın 17'sine verilebiliyor, ancak 15 günlük sınırı aştığından şu anda randevu veremiyorum. Saat 4'ten sonra arayın dediler. Neyse işte, randevuyu az önce aldım. Tarihi 17 kasım... Koca hastanede sadece 2 cildiye doktoru hizmet veriyor. :asd: O zaman kadar ölmezsem giderim artık. Sağlıktaki devrimi sizinle paylaşmak istedim.
ölmezsin merak etme.

17 kasım gayet iyi bir tarih.

Yav bende mi sıkıntı var anlamadım ki. Herkes 17 güne normal diyor. :D
Tamam corona var da, yine de koca hastaneye 2 tane cildiye doktoru koymaları saçmalık bence.
Mesela üroloji için 6 doktor mu ne vardı.

Edit: Şimdi baktım. 9'muş.
ya olm hasta mısınız (ironik oldu biraz ) dermatoloji doktyoru bile korona nöbeti tutuyor şu an örnek alıyor hastanın boğazından.

acil olmadıkça hastaneye gitmeyin.

Burada meme kanseri teshisi olan bir hastaya 2 hafta sonra ameliyat verdikleri oluyor maalesef. Acı tecrubeyle sabittir.

benim dediğim losyonu kullan bir şeyin kalmaz. 1 defa dene farkı anlayacaksın.

şu ortamda devlete gidilmez paraya kıyığ özele gideceksiniz mecbur.

devlet hastanesine giden corona olup boğazına ve götüne hortum sokulursa kimseyi suçlamasın
aynısını düşünüyorum. allasen problemini oku arkadasın bide verdiğim ilaçlara bak. haksızsam bida gelmem konuya.
aynı seyi ben yasadım gitmediğim yer kalmadı sorunu bu sekilde çözdüm.

Ben bu gece 00.25 gibi baktim yoktu. 02.30 gibi falan baktim bir tane bostu hemen atladim. Bugun saat 1030da da disimi cektirdim. Her sey cok hizli gelisti :D
yaw ben salak gibi geçen sene gündüzleri deniyordum, 2 hafta falan bulamadım meğer sistem gece devir daim ediyormuş birisi dedi bana da
aile hekimi yeni randevu güncellemesi de cuma saat 17.00 gibiymiş onu da öğrendim ;D

aynısını düşünüyorum. allasen problemini oku arkadasın bide verdiğim ilaçlara bak. haksızsam bida gelmem konuya.
aynı seyi ben yasadım gitmediğim yer kalmadı sorunu bu sekilde çözdüm.
güçlü bir ilaca benziyor.

klinikte tek farkı ordan sürüntü alıp incelemeleri olur.mantar tedavisi gerekiyor mu belki onu ekler hekim.

randevu gelene kadar denenebilir ucuz bir ilaç.

YTD

yaw ben salak gibi geçen sene gündüzleri deniyordum, 2 hafta falan bulamadım meğer sistem gece devir daim ediyormuş birisi dedi bana da
aile hekimi yeni randevu güncellemesi de cuma saat 17.00 gibiymiş onu da öğrendim ;D

İstanbulda cidden randevu almak zordu anca böyle taktikle falan düşürebilirsin. Ben pandemiden önce 2 yıl falan uni hayatımda hiç diş randevusu denk getirememiştim

ya olm hasta mısınız (ironik oldu biraz ) dermatoloji doktyoru bile korona nöbeti tutuyor şu an örnek alıyor hastanın boğazından.

acil olmadıkça hastaneye gitmeyin.
Doktor bir şey soracağım. Sadece dermatoloji doktorları mı corona nöbeti tutuyor?

Doktor bir şey soracağım. Sadece dermatoloji doktorları mı corona nöbeti tutuyor?
olm plsatik cerraha korona yoğun bakımı nöbeti yazmışlar adam ventilatör kullanmasını bilmiyor :D

kime denk gelirse tutturuyorlar.

psikiyatr acil nöbeti tutuyordu geçen.

devlette çalışan doktorlar istifa etmeye başladı yasak koydular.anayasaya aykırı aslında

Geri
Üst Alt