Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.581
- 40.295
- 3.413
Isvecte de 2-3haftadan erken yer bulamazsin acil degilse..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim okmeydanı tecrübelerime görediş randevusu alabilmek için 3 haftadır teyakkuzdayım :crushed:
ölmezsin merak etme.Malum, devlet hastanelerinde corona nedeniyle artık randevusuz hastaya bakılmıyor. Uzunca bir süredir devam eden kafamdaki kaşıntı ve kabuklanma sorunundan dolayı randevu almak istedim. Önce e-randevu'dan almaya çalıştım ama hiçbir şekilde randevu alamadım. Sonra mecburen 182'yi aradım. Bu sefer de en erken ayın 17'sine verilebiliyor, ancak 15 günlük sınırı aştığından şu anda randevu veremiyorum. Saat 4'ten sonra arayın dediler. Neyse işte, randevuyu az önce aldım. Tarihi 17 kasım... Koca hastanede sadece 2 cildiye doktoru hizmet veriyor.O zaman kadar ölmezsem giderim artık. Sağlıktaki devrimi sizinle paylaşmak istedim.
ya olm hasta mısınız (ironik oldu biraz ) dermatoloji doktyoru bile korona nöbeti tutuyor şu an örnek alıyor hastanın boğazından.Yav bende mi sıkıntı var anlamadım ki. Herkes 17 güne normal diyor.
Tamam corona var da, yine de koca hastaneye 2 tane cildiye doktoru koymaları saçmalık bence.
Mesela üroloji için 6 doktor mu ne vardı.
Edit: Şimdi baktım. 9'muş.
tedavi ettim ben arkadası da güvenmiyorlar diplomamız yok diye.ya olm hasta mısınız (ironik oldu biraz ) dermatoloji doktyoru bile korona nöbeti tutuyor şu an örnek alıyor hastanın boğazından.
acil olmadıkça hastaneye gitmeyin.
benim okmeydanı tecrübelerime göre
saat 23.59 gibi girmen gerekli sisteme yeni güne geçilince yeni randevular açılıyor ve 3 4 dakikada bitiyor
öteki türlü iptal olan randevulara denk gelmen gerekiyo gibi
ben bi sefer 00.01 de girdim bitmiştiAyni taktikle bu gece randevu alabildim ustat o post eski.

abine yolluyosun hemen birkaç kutuegzama gibi bisey mi ben bi sampuan aldim 3 aydir onu kullaniyorum hic bisey cikmadi bende doktorun verdigi sampuan ise yaramamisti
şu ortamda devlete gidilmez paraya kıyığ özele gideceksiniz mecbur.tedavi ettim ben arkadası da güvenmiyorlar diplomamız yok diye.
ben bi sefer 00.01 de girdim bitmişti![]()
aynısını düşünüyorum. allasen problemini oku arkadasın bide verdiğim ilaçlara bak. haksızsam bida gelmem konuya.şu ortamda devlete gidilmez paraya kıyığ özele gideceksiniz mecbur.
devlet hastanesine giden corona olup boğazına ve götüne hortum sokulursa kimseyi suçlamasın
yaw ben salak gibi geçen sene gündüzleri deniyordum, 2 hafta falan bulamadım meğer sistem gece devir daim ediyormuş birisi dedi bana daBen bu gece 00.25 gibi baktim yoktu. 02.30 gibi falan baktim bir tane bostu hemen atladim. Bugun saat 1030da da disimi cektirdim. Her sey cok hizli gelisti![]()

güçlü bir ilaca benziyor.aynısını düşünüyorum. allasen problemini oku arkadasın bide verdiğim ilaçlara bak. haksızsam bida gelmem konuya.
aynı seyi ben yasadım gitmediğim yer kalmadı sorunu bu sekilde çözdüm.
ne kadar zamandır kullanıyosun bu şeyiaynısını düşünüyorum. allasen problemini oku arkadasın bide verdiğim ilaçlara bak. haksızsam bida gelmem konuya.
aynı seyi ben yasadım gitmediğim yer kalmadı sorunu bu sekilde çözdüm.
yaw ben salak gibi geçen sene gündüzleri deniyordum, 2 hafta falan bulamadım meğer sistem gece devir daim ediyormuş birisi dedi bana da
aile hekimi yeni randevu güncellemesi de cuma saat 17.00 gibiymiş onu da öğrendim![]()
Doktor bir şey soracağım. Sadece dermatoloji doktorları mı corona nöbeti tutuyor?ya olm hasta mısınız (ironik oldu biraz ) dermatoloji doktyoru bile korona nöbeti tutuyor şu an örnek alıyor hastanın boğazından.
acil olmadıkça hastaneye gitmeyin.
olm plsatik cerraha korona yoğun bakımı nöbeti yazmışlar adam ventilatör kullanmasını bilmiyorDoktor bir şey soracağım. Sadece dermatoloji doktorları mı corona nöbeti tutuyor?