SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

kac sandik var diyenleri anlayamiyorum.

ya okuyun onceki sayfalari yada susun.

Adnan Polat kazanamayacak gibi geliyor bana:S

Tamam sakin olun arkadaşlar.

7.sandıktan sonra öne geçiceği söyleniyor ultrAslan forumunda Öztürk'ün.

Gs Tvde tecrübeli bir amcanın konuşmaları benim de endişeye kapılmamı sağladı :/ Tahmin etmek zor, kazanan çok az bir oy farkıyla kazanacaktır diyor.

bilal demir çok bildiğini sanıyosun ama bi şey bilmiyosun. 5. sandıkta adnan polat farkı atcak da demiştin. boşver bi şeyleri ispatlama çabasına girme

r929zt.jpg

msdvm8.jpg

Bıktık sizde be.

Birader boş boş konuşup insanın asabını bozmayın lütfen o zaman o 5 bin küsür liseli gitin tribünde desteklesin takımını 25 milyon taraftar Adnan Polat der ve Liseliler Öztürk'ü seçerse kimse taraftara suc bulmasın bu ne ulan futbolcular milyon euro alır liseliler istedigini secer ama 10 saat bilet kuyrugu bekleyen su krizde Galatasaray icin mobile kullanan bonus card alan adamlar hice sayılır geçin o ayağı bence

İyi o zaman Adnan Öztürk kazara kazanırsa başka takım tutarsın. :asd:

Ultaaslan diyorsa tırsmaya başlayabiliriz artık adamlara her şeyin duyumu 2-3 saat önceden geliyor.Benim arkadaşın orada tanıdığı var o söylemişti.

Eğer seçimi Adnan Polat Başkan kaybederse bunun tek nedeni Abdurrahim Albayrak'ı listesine almamasıdır bence,nerden baksan 500-600 oyu var Albayrak'ın bugün sabah Adnan Polat'ın Abdurrahim Albayrak'a çıkış sebebide bu olsa gerek.Ama ben sorarım şimdi sayın Polat'a neden Albayrak'ı almıyorsun listeye seçimleri riske atıyorsun,son güne kadar yani sayın Polat'ın listesini açıklayacağı zamana kadar Albayrak Öztürk'ün listesine girmemişti çünkü Polat'ın listesine girmek için başvuran 100 üyeden biride Albayrak'tı ve geçen seçim son gün yapılanın telafi edilmesini bekledi ama sayın Polat yine kendisini listeye almadı ve Adnan Öztürk son güne kadar uğraş verdiği ama evet cevabını alamadığı Albayrak'ı boş bıraktığı kontenjenına aldı.Yine de seçim de ŞANLI GALATASARAY'IMIZ için kimin başkan olması hayırlı ise o başkan olsun,bizim sevadımız renklere biz yine tribünleri doldurur bu takıma sonuna kadar destek veririz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt