SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Bende Adnan Polatı destekliyorum. Ama bu yarıştan kim galip gelirse o başkana destek vermek zorundayız. Bunu unutmayalım.

Alex Ferguson'u getirecek olsa Adnan Öztürk, sırf şu Haim Fresco yüzünden oy vermem ya. Verenlere de yazıklar olsun..

r929zt.jpg

msdvm8.jpg

Bıktık sizde be.

Ayıp.UEFA'yı alanlar bu adamlardı!!!

Galatasaray forumlarında ara çok açık değil eskiler bile adnan polata vermediyse öztürk alır diyor

Haim Fresco olayı nedir ?

13. 14.ten sonra Öztürk fark atamazsa en azından 3-4 sandıkta Adnan Poalt seçilir yine merak etmeyin.

r929zt.jpg

msdvm8.jpg

Bıktık sizde be.

Beğenmediniz Abdurrahim Albayrak Galatasaray maçında kalp krizi geçirdi hasta derecede Galatasaray'lı ve Galatasaray için canını verir gerekirse. Hakan Şükür'ü anlatmama gerek yok herhalde.

Nerden çıktı?

Özhan Canaydın döneminde transfer komitesinde görevli kişiydi.

Öztürk'ten Haim Fresco sürprizi

Galatasaray'da yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayı Adnan Öztürk, Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun da kendi yönetiminde başkan danışmanı olarak çalışmayı kabul ettiklerini açıkladı.

Ayıp.UEFA'yı alanlar bu adamlardı!!!

UEFA'yı bunlar almadı.UEFA'yı GALATASARAY aldı.Taraftar,yönetim,sucu,doktoru ile.

Emeklerı var inkar edilmez ama sonrasında da bukadar olay çıkarılmaz ya.Ayıptıre günahtır.Bu oyuncuları GALATASARAY çıkardı bunun farkına varsalar.Ama yok bize köstek oluyorlar.

Haim Fresco olayı nedir ?

Kily Gonzales

Gallardo

Pires

Hamit

uçakta deyip milyonları cukkalayan,her sene aynı isimleri transfer eden ama sonunda Carrusca,Heinz'i getirip zafer işareti yapan şahsiyet.Allah korusundur.

bilal demir çok bildiğini sanıyosun ama bi şey bilmiyosun. 5. sandıkta adnan polat farkı atcak da demiştin. boşver bi şeyleri ispatlama çabasına girme

sacmalama

3,4 ve 7,8 cok kritik sandiklar demistim.

nedenlerini de yazmistim ve sonra dedim ki 5,6,7,8,9,10 , sandiklar baskani belirleyecek.

bos bos konusmasan?

Öztürk'ten Haim Fresco sürprizi

Galatasaray'da yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayı Adnan Öztürk, Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun da kendi yönetiminde başkan danışmanı olarak çalışmayı kabul ettiklerini açıkladı.

O zaman Inamoto'lara hazır olalım. Tabi Adnan başkan kaybederse...

6.sandık

Polat: 127

Öztürk: 96

Beğenmediniz Abdurrahim Albayrak Galatasaray maçında kalp krizi geçirdi hasta derecede Galatasaray'lı ve Galatasaray için canını verir gerekirse. Hakan Şükür'ü anlatmama gerek yok herhalde.

Burda herkes GALATASARAY'lı.Biz belki tribünde daha fazla emek bile verdik.Kimsenin GALATASARAY'LILIĞI kimseden fazla değildir.

6. sandık sonucu A.Polat:127 A. Öztürk: 96

Adnan Polat: 127

Adnan Öztürk: 96

6.sandık

A.Polat:127

A.Öztürk:96

Toplamda

A.Polat:814

A.Öztürk:495

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt