SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Adnan Öztürk'ün önde çıktığı bir sandık görene kadar içim rahat. 6.7. sandıktaadnan öztürk önde çıkarsa telaşa kapılırım olmazsa sorun yok fark kapanmaz ufak tefek açılır.

6. sandıkta umarım fark açılır.

Her sandıkta fark biraz daha azalıyor tırsmaya başladım açık söyleyeyim daha çok sandık var oooff offf :(

Eğer bunlar avantajın Adnan Polat da olduğuna inanılan sandıklar ise(ki öncelik yaşlı üyelerin diye biliyorum),son sandıklarda fark kapanacaktır,ama değilse o zaman hep böyle gider.

Nereden takip ediyorsunuz secimi ?

Adnan Öztürk'ün önde çıktığı bir sandık görene kadar içim rahat. 6.7. sandıktaadnan öztürk önde çıkarsa telaşa kapılırım olmazsa sorun yok fark kapanmaz ufak tefek açılır.

Galiba 6 sandikta özturk önde cikacak bu gidisle göre

Bu arada nereden takip ediyorsunuz seçimi pm atabilirseniz sevinirim kadrosu olan varsa.

Adnan Öztürk ne yaptıda bu kadar oy aldı bunun sorgulanması gerekir. 3 yabancı şahıs bu kadar etkilemiş olamaz insanları.

Kadrosu olan pmelerse sevinirim :D.

Adnan Polat: 563

Adnan Öztürk 291

Başkan önde ve git gide farkı açıyor.

Gscimbom ve Alisamiyenden takip ediyoruz.

Bu ne demek şimdi? Adnan Öztürk'ün nasıl bir başkan olacağını biliyor musun? Ben de Adnan Polat'ı destekliyorum. Kaybederse biraz üzülürüm o kadar.

Renkdaş haklısın taraftar için kimin başkan olması önemli değil,bizim aşkımız renklere,genel kurul en doğru kararı verecektir.. ŞAMPİYON GALATASARAYIM..

beyaz liste 34 omuş :D

beyaz liste boş oy mu oluyo noluyo

Fnerliler bile adnan öztürk ün şeçimi kazanmaını 4 gözle bekliyorlar.içimizdeki fenerlilerden kurtulmadığımız sürece uğraşmaya gerek yok bence.sırf Polat a inat olsun diye öztürk e oy verenler Galatasaray ımızın düşmanıdır

Ya rahat olun ya. Adnan Polat kaybedecegi secime girmez. Emin konusmasindan kazanacagi cok acik zaten. Hem fark nasil kapaniyormus? Bütün sandiklardan Adnan Polat ciktigina göre simdiye kadar azar azar da olsa fark aciliyor demektir. Hem sonraki sandiklari düsünmeyin o kadar. Sadece dedeler mi Adnan Polat´a oy veriyor saniyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt