SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Öztürk'ün avantajı kadrosu. Bir de liseli meselesi.

Şu işlerden anlayan olasıklıklardan söz edebilir mi?

sandıklar rasgele olsaydı yani karışık oy kullanma olayı olsaydı istatistik bilimini kullanarak çözerdik sonucu. zaten ben ilk 2 sandık açıldığında yazmıştım farkı baz alarak sonuç 1800-2000 fark atar adnan polat demiştim ama sandıkların işte birincisi ağır abiler, sonuncusu eski oyuncular, 12-18 arası genç liseliler vesayre bilmiyordum karma sanıyordum hükümet seçimleri tarzında düşündüm. öyle değilmiş yoksa seçim sonucu 2 sandıktan sonra belliydi 3500-1500 şeklinde olurdu.

Yazık şu camiaya. Galatasaraylı oy hakkı olmayan taraftarlar liselilerin sandığı açılacak diye endişe içinde. Sanki fenerbahçilerin oy kullandığı sandıklar açılıyor. Başımızı kuma gömmenin bir anlamı yok. Çok açık bir şekilde Galatasaray'da liseli-lisesiz kavgası var. Tıpkı yıllar önce fener'de camia içindeki huzursuzluklara neden olan ayrılıklar gibi bizim de ayrılıklarımız var. Fener güçlü başkanlık modeliyle bu ayrılıkların önüne geçti ve kısmen istikrar yakaladı. Biz ise fener'in 10 yıl önceki hali gibiyiz. Bu kavgalar, ayrılıklar daha bizi çok gerer. Acil çözüm bulunmalı.

Adnan Polat Galatasaray için hayati önemi çok büyük belkide 9-10 şampiyonluğa bedel 3 projemizdede bu kadar somut adımlar atmışken kaybederse bu seçimi gerçekten yıkılırım...

beyler Adnan Polat kaybedecek gibi duruyor maalesef =(

farkın daha fazla olması lazımdı, şuan için az =(

eğer Adnan Polat kaybeder de son 8 haftada kulüp karışırsa, işte o zaman Galatasaray'da bir ilk olur, taraftar duruma el koyar...

Düşünsenize Haldun Üstünel gibi bir sihirbazı kaybettiğimizi. Kabus gibi. İnşallah kötü bir sürpriz yaşamayız.

Adnan Sezgin'e klupte görev verilmeyeceğini ve Abdurrahim Albayarak'ı listeye alacağını açıklasaydı başkan şimdiye seçim çoktan bitmişti..

beyler Adnan Polat kaybedecek gibi duruyor maalesef =(

farkın daha fazla olması lazımdı, şuan için az =(

eğer Adnan Polat kaybeder de son 8 haftada kulüp karışırsa, işte o zaman Galatasaray'da bir ilk olur, taraftar duruma el koyar...

Ben darbe günlüklerimi yazmaya başlıyım o zaman. :D

arkadaşlar telaşa düşmeyin ne olur tulum olmadı kazandığı sandıkta sadece 3 oy la kazandı bu arada bir arkadaş bana laf etmiş sanırım ben ortamı gerici bir laf etmedim ben KIRMIZIYIM BUGÜN sarı değil kongreden ne duyuyorsak aktarıyoruz 10.sandık sarı biraz daha fazlaymış şuan

ultrAslan forumundan alıntı.

Kalan 15 sandıkta ortalama 20 fark atsada kazanamıyor öztürk,Bence fark kapanmaz.

Son 4 sandık tamamen yeni üyelerden oluşuyor. Dolayısıyla toplamda o sandıklarda Adnan Öztürk'ün önemli bir farkla önde olacağı aşikar. Önemli olan 20. sandığa kadar farkın nasıl olacağı..

Bu ülkede 5-6 yılda 1 şampiyonluk görmüş,kulübü borç batağına sokmuş bir Yıldırım Demirören

çok rahat kazanırken,2 yılda 1 şampiyonluk gören,1'inde öyle veya böyle hala iddialı olan,Avrupa da tur atlayamayan takıma en azından başa baş oynayan ve 3. 4. tur gören bir ekip yaratan bir başkan varken,mali işleri yoluna koymaya başlayan,Transfer sihirbazı Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ gibi isimleri varken,Abdurrahim gibi sadece ara gazcıları tercih ediyorlarsa o kendi bilecekleri iş.

Hakan Sükür ve Hakan Ünsal sizi bu klupde görmek istemiyorum

10.sandıkta Adnan Öztürk biraz fazla oy almış. ultrAslan forumundan biri yazdı biraz önce.

Sağdan soldan duyduklarımızı toparlarsak, liselilerin gücünü önümüzdeki sandıklardan itibaren göstereceğini de hesaba katarsak A.Öztürk'ün başkan olması şu an için çok da sürpriz olmaz.

Bu ülkede 5-6 yılda 1 şampiyonluk görmüş,kulübü borç batağına sokmuş bir Yıldırım Demirören

çok rahat kazanırken,2 yılda 1 şampiyonluk gören,1'inde öyle veya böyle hala iddialı olan,Avrupa da tur atlayamayan takıma en azından başa baş oynayan ve 3. 4. tur gören bir ekip yaratan bir başkan varken,mali işleri yoluna koymaya başlayan,Transfer sihirbazı Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ gibi isimleri varken,Abdurrahim gibi sadece ara gazcıları tercih ediyorlarsa o kendi bilecekleri iş.

aynen kardeş. tamam abdurrahim iyi bi galatasaraylı ama asla haldun üstünel gibi yetenekli ve yararlı değil. haldun üstünelin avrupa bağlantıları ile abdurrahim in avrupa bağlantıları kıyaslanamaz bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt