Hatice Acar
Kırmızı Üye
- 19 Aralık 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk
Öztürk'ün avantajı kadrosu. Bir de liseli meselesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu işlerden anlayan olasıklıklardan söz edebilir mi?
beyler Adnan Polat kaybedecek gibi duruyor maalesef =(
farkın daha fazla olması lazımdı, şuan için az =(
eğer Adnan Polat kaybeder de son 8 haftada kulüp karışırsa, işte o zaman Galatasaray'da bir ilk olur, taraftar duruma el koyar...
arkadaşlar telaşa düşmeyin ne olur tulum olmadı kazandığı sandıkta sadece 3 oy la kazandı bu arada bir arkadaş bana laf etmiş sanırım ben ortamı gerici bir laf etmedim ben KIRMIZIYIM BUGÜN sarı değil kongreden ne duyuyorsak aktarıyoruz 10.sandık sarı biraz daha fazlaymış şuan
ultrAslan forumundan alıntı.
Bu ülkede 5-6 yılda 1 şampiyonluk görmüş,kulübü borç batağına sokmuş bir Yıldırım Demirören
çok rahat kazanırken,2 yılda 1 şampiyonluk gören,1'inde öyle veya böyle hala iddialı olan,Avrupa da tur atlayamayan takıma en azından başa baş oynayan ve 3. 4. tur gören bir ekip yaratan bir başkan varken,mali işleri yoluna koymaya başlayan,Transfer sihirbazı Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ gibi isimleri varken,Abdurrahim gibi sadece ara gazcıları tercih ediyorlarsa o kendi bilecekleri iş.
10.sandıkta Adnan Öztürk biraz fazla oy almış. ultrAslan forumundan biri yazdı biraz önce.