Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

Kenyon, Mourinho'yla beraberde çalıştı.

Mourinho hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Bu kadar dalga geçilecek bir şey demedim... Gayet mantıklı bir şey söyledim... Mourinho çok uç bir örnek ama Grant öyle değil... Mourinho'yu getirmek için sadece parada yetmez ama Avram Grantı kolay ikna edebilirsin Türkiyeye gelmek için... Avram Grant bu birisi BMV diğeri Doğan görünümlü Şahin

bu iş tünelin sonunda ki ışığa kadar gider

Anlaşılacağı üzere, seneye daha kötü bir Galatasaray olacak. Yaz dönemi başkan seçimi, başkanın gelip ortamı keşfetmesi gibi şeylerle geçecek. Transferler karambole gelecek. Hainler içerde kalacak yine fln. Kısaca seneye herşey daha kötü olacak.

Anlaşılacağı üzere, seneye daha kötü bir Galatasaray olacak. Yaz dönemi başkan seçimi, başkanın gelip ortamı keşfetmesi gibi şeylerle geçecek. Transferler karambole gelecek. Hainler içerde kalacak yine fln. Kısaca seneye herşey daha kötü olacak.

Yani bankasya?O zaman yeni yönetim teri soğumadan indirilir koltuktan.

Bende Aday olmak istiyorum nasil basvura bilirim?

300X368-2012-doomsday-300x368.jpg

Kongre üyesi olmanın şartları ne peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt