Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

Fatih Terim´i ikna eden büyük avantaj saglar diye düsünüyorum. Secimlerin artik sezon sonu yapilacak olmasi, bazi vaadlerin verilmesine yol acacak :) Buna seviniyorum. Mesela adaylar 14 Mayis´ta bizim TD´miz Fatih Terim olacak, Gerets olacak, Avci olacak diyecek büyük ihtimalle. Cünkü üyeler projelerini, düsüncelerini ve simdiye kadarki calismalarini merak edecekler. Secime kadar her aday bir TD ile anlasmak zorunda bence.

unal aysal,adnan ozturk,ali sabanci,peter kenyon,gerisine karismayin:D

Albayrak'ın oğlu açıklamıştı listede var diye twitterdan.. son dakika golümü yedi yine ?

Fatih Altayli: Albayrak yonetimde degil, Sportif A.S. ye bagli olarak futbolculara yakin bir konumda olacak diye duydum.

Hayri Kozak Mehmet Helvacı aday olmaya hazırlandığını söyledi NTV de

O değilde çok iyi hatırlıyorum.Adnan Polat ve Adnan Öztürk arasındaki seçimden sonra NTVSpor Arif Erdem'le röpörtaj yaptı.Arif'te oyumu Adnan Bey'e verdim dedi ve gitti sadece.Çok tuhaftı.

O değilde çok iyi hatırlıyorum.Adnan Polat ve Adnan Öztürk arasındaki seçimden sonra NTVSpor Arif Erdem'le röpörtaj yaptı.Arif'te oyumu Adnan Bey'e verdim dedi ve gitti sadece.Çok tuhaftı.

Penaltıları da aynen böyle yediriyordu hakemlere zaten az değil bu Arif karda yürür izini belli etmez. :)

Hayri Kozak aday olabilirmiş.

Alp Yalman Ali Dürüst ile birleşecekmiş.

Seçime adım adım!

Galatasaray Kulübü'nde 14 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

Galatasaray Kulübü'nde 7 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

Adnan Polat başkanlığındaki kulüp yönetim kurulu, daha önce basın toplantısıyla açıkladığı seçim takvimini kulübün internet sitesinden de üyelerine duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulübün olağanüstü seçim kongresinde kulüp başkanlığı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeliklerinin yanı sıra, denetim, disiplin ve sicil kurulu asil ve yedek üyelikleri için de oy kullanılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt