Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçime Gidiyoruz | 7-14 Mayıs 2011

bayan basketbol şubesinde görevli

Gün içerisinde çıkan mahkeme haberlerinden ötürü ufak bir tedirginlik yaşadık ama çok şükür sandığımız gibi olmadı. Umarım rakiplerin ve çekişmenin bol olduğu bir seçim dönemi yaşarız. Oluşan çekişme ve gerginlik kesinlikle bizim menfaatimize olacaktır. En azından seçilecek başkan; koltuğun bu kadar kolay elde edilmediğini idrak etmiş olacak ve yapacağı adımlarda bunu göz önünde tutmak isteyecektir.

Necati ordaki hanım adı Dilara Endican ama bence yorumundaki son kısmı editle iyi bir Galatasaray lı ve sanırım yöneticiliğide var :)

Edit : Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol sube kaptani imiş.

ama saçma sapan kouşmuş heralde Ntv de twitter da baya tepki var

dilara endican - galatasaray tekerlekli sandalye basketbol sube kaptani.

Komple takımı göndermek için hakikaten Abramovich'imizin olması lazım.O yüzden 10 futbolcu başlangıç olarak çok iyi.

Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

Haldun Ustunel de secime girebilecek artik, degil mi?

Dediğim gibi hatta 10'dan fazla futbolcu kadroda kalacak.15 kişi kalır hatta bu kadrodan.Artık 2-3 seneye kadar zor şampiyon oluruz hatta ilk 3'e gireriz.

Renkdaş bunu hep söylüyorum..Çoğu oyuncu gitmeyecekki..Adım gibi biliyorum Balta,Servet falan kalacak.Balta sakatlanıyor medyada şu yazıyor..Galatasaraya bir şokta Baltadan geldi..

Malesef tepikimz sanalda kalıyor..Medya neyin ne olduğunu bilmiyor..Ciddi tepkiler göstermediğimiz sürece çoğu kalacaktır.."BAM" ne açılımı ne çoğu bunu bilmiyor..

Sözleşmesi bitenler kesin gider..Sözleşmesi süren yabancıları ve yerlileride göndermek zor..Bakalım neler olacak..Yeni hoca bırakalım.

Dediğim gibi hatta 10'dan fazla futbolcu kadroda kalacak.15 kişi kalır hatta bu kadrodan.Artık 2-3 seneye kadar zor şampiyon oluruz hatta ilk 3'e gireriz.

emre çolak,anıl dilaver,sabri,servet,arda,clio,baroş,çağlar,aykut,stancu,pino bunlar kalır diye düşünüyorum.

Eski yöneticilerden hepsi başkan adayı olabilir arkadaşlar. Yönetimlerde de bulunabilirler.

konuyu niye değiştirip duruyosunuz la komplo var.. Adnan Polatçılar sizi

acaba adnan polat başkan adayı olacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt