Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

Levent Tuzemen denen suzek, Polat liste hazirlayip son gunu bekler diyor.

Arkadaşlar şu 7 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamayacağı için 14 Mayıs'ta olacak olayını açabilir miyiz? Ben çok bilmiyorum bu olayları nasıl bu kadar emin olunabiliyor çoğunluk sağlanmayacağından?

Levet Tüzemen:Herşey seçimden 1 hafta önce belli olur diyor ama 15 gün önce seçim listeleri açıklanmak zorunda haberi yok :)

Arkadaşlar şu 7 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamayacağı için 14 Mayıs'ta olacak olayını açabilir miyiz? Ben çok bilmiyorum bu olayları nasıl bu kadar emin olunabiliyor çoğunluk sağlanmayacağından?

genel kurul üyelerinin yarısından bir fazlasının hazır bulunması gerekiyor bu da mümkün olmuyor genellikle o yüzden.

Beyler hiçbir şeyden haberim yok, ne oldu Adnan Polat da mı seçime girecek? Seçim tarihi belli mi?

Adnan Polat simdi ciddi görüsmeler yapacaktir önemli isimlerle. Secimde sansinin olmasi icin Alp Yalman ve Haldun Üstünel´i listesine almak icin ugrasacaktir. alp Yalman ve Haldun Üstünel isimleriyle yine secilme sansi artabilir. Cünkü Alp Yalman´in cok büyük destekcisi var ve Adnan Polat´ci.

Ünal Aysal Haldun Üstünel´i ikna etmeli diye düsünüyorum. Ve mutlaka camianin agir isimlerinden en az 2 kisiyi yönetime almasi gerekir. Ali Dürüst, Faruk Süren, Hayri Kozak gibi isimler.

Secim olacak ama daha Adnan Polat´tan kurtulmadik. Benden söylemesi

polatı ibra etmeyen genel kurul seçimde niye oy versin istediği kadar girsin seçime sanki ne olacak ki ben gireceğini zannetmiyorum ünal aysal 1 hafta 10 gün içinde adaylığını açıklar umarım

Polat istese aday olabiliyor mu? yada daha açık bir dille; Aday olmayı düşünüyor mu?

Bahriyle bu Tuzemeni alican ,yumurta gibi vurucan birbirine.

14 mayısta seçim olacakta,Kadro oluşturulcakta,transfer yapılcakta ölme eşşeğim ölme.Ölmüşüz ağlayanımız yok

Adnan Polat simdi ciddi görüsmeler yapacaktir önemli isimlerle. Secimde sansinin olmasi icin Alp Yalman ve Haldun Üstünel´i listesine almak icin ugrasacaktir. alp Yalman ve Haldun Üstünel isimleriyle yine secilme sansi artabilir. Cünkü Alp Yalman´in cok büyük destekcisi var ve Adnan Polat´ci.

Ünal Aysal Haldun Üstünel´i ikna etmeli diye düsünüyorum. Ve mutlaka camianin agir isimlerinden en az 2 kisiyi yönetime almasi gerekir. Ali Dürüst, Faruk Süren, Hayri Kozak gibi isimler.

korkma

kazanamaz

Polat ne yaparsa yapsın Ünal Aysal ezip geçecek inşallah.

H.Üstünel'den dolayı kimse seçim kazanmaz.Oylamayı taraftar değil,Genel Kurul yapıyor.

Polat istese aday olabiliyor mu? yada daha açık bir dille; Aday olmayı düşünüyor mu?

şu an durum çok karışık eğer polat aday olursa mahkeme kararına göre muhalefet kongreyi yaptırıp hem mali hem idare yönden ibra edilmez.şu an kongre kararları durdurulduğu için şu an ki seçime polat girebilir ama girer mi? hiç zannettem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt