Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

Seçim tamamen kesinleşti..Resmi gazetede ilanlar bekleniyordu.

BaŞkanlik seÇİmİ

GÜndemdekİ baŞkanlik seÇİmİ.

Yorumlari burdan yapalim renkdaŞlar...

A.Polat skor açısından başarısız diye ağır eleştiriliyor ve bunları haketmiyor diyordum ama takım taraftarı ve yazarlarıda aşağıdaki hale düşürdüğü için artık gitmesini istiyorum.başkasının başarısızlığına değil,kendi başarımıza sevinmemiz lazım...

Galatasaray-Trabzonspor maçındaydım. Maçtan önce konuştuğum ne kadar G.Saraylı basın mensubu arkadaşım varsa hepsi takımlarının yenilmesini istiyor‚ Trabzonsporun şampiyonluğu kazanmasını dile getiriyordu.

Neden diye sorunca da Fener olacağına Trabzon olsun cevabını aldım. Düşünsenize‚ yıllarca ekmek yedikleri Galatasarayın adım adım küme düşme hattına yaklaşması bile önemli değildi onlar için.

Hatta Burakın golünden sonra 250 kişilik basın tribünü neredeyse sevinçten yıkıldı. Yıllarını G.Saraya vermiş birçok muhabir ve yazarın sevinç gösterisi‚ Trabzondan gelen muhabir ve yazarlardan daha görkemliydi.

Golün sevinci bitince de‚ herkesi bir merak aldı !. Acaba Lig Tv bizi çekti mi ?..

Çünkü Telekom Arenanın basın tribününe daha monitörler konulmadığı için kimse neyin yayınlanıp‚ neyin yayınlanmadığını bilmiyordu. Gece eve gelince maçın tekrarını izledim ve ben de derin bir nefes aldım.

Tarafsız olarak adlandırılan bizlerin bile artık taraf olduğu bir ülkede‚ çeşitli renklere gönül veren futbolseverlere nasıl örnek olacağız merak ediyorum !

Pazar gecesi anladım ki‚ bu ülkede çok ciddi bir Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu başlatanlar‚ futbolseverleri birbirine düşürenler her kim ise‚ kına yakabilirler.

tulun'un aysal'in listesine girmesiyle birlikte bence diger adaylara yönelelim...

helvaci'dan baska aday olmadigina göre onun da projelerini bir dinlemek, ekibine bir bakmak lazim.

ligtv'de cok mantikli konustu: "gs spor kulübü sirekt degil, ön planda sportif basari."

ayrica fr'nin gitmesine karsi cikmasi ile futbol'dan anladigini da göstermistir. onun BAM, balta, servet vs. de temizleyecegini düsünüyorum.

tulun mesela bunlari asla ve asla yollamaz !!!

diger adaylar cikana kadar suan icin favorim helvaci. ne kadar kötü imaj biraksada.

tabii bu helvaciya hayranligimdan degil, tam aksine tulun'un basarili olamayacagini düsündügüm icin.

isteyen helvacinin aciklamalarini izleyebilir https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90726

footbaLLove footbaLLove

by tribundergi

Mehmet Helvacı Galatasaray başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.

4 minutes ago Favorite Retweet Reply

.

ulan bu l.tüzemen oy vermesin adam resmen m.helvacinin listesine bakmam lazim diyor bu adama oy veren kafayi yemis olmasi lazim

Seçim nöbeti ne abi ya doğum nöbeti gibi. :asd:

duyum aldim ü.aysal baskan olucakmis

Ntvspor Son dakika : Kongre üyeleri divan başkanlığına yarın 150 imza vererek Adnan Polat'ı başkan adayı gösterecek !

yalçın dümer facebook'ta seçim olmayacak yarını bekleyin demiş.

ne içti gene acaba? adamı seveyim diyorum seveyim diyorum, gene bir şey zırvalayıveriyor.

cok sicak gelismeler yasaniyor

Futbol_5 twitter e bakin adamin dedikleri cogu sey tutuyor

karikatur.jpg

Bugün kongre yok mu yahu? 7-14 Mayıs değil miydi?

Cevap: Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011

Bugün 7 mayıs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt