Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011
A.Polat skor açısından başarısız diye ağır eleştiriliyor ve bunları haketmiyor diyordum ama takım taraftarı ve yazarlarıda aşağıdaki hale düşürdüğü için artık gitmesini istiyorum.başkasının başarısızlığına değil,kendi başarımıza sevinmemiz lazım...
Galatasaray-Trabzonspor maçındaydım. Maçtan önce konuştuğum ne kadar G.Saraylı basın mensubu arkadaşım varsa hepsi takımlarının yenilmesini istiyor‚ Trabzonsporun şampiyonluğu kazanmasını dile getiriyordu.
Neden diye sorunca da Fener olacağına Trabzon olsun cevabını aldım. Düşünsenize‚ yıllarca ekmek yedikleri Galatasarayın adım adım küme düşme hattına yaklaşması bile önemli değildi onlar için.
Hatta Burakın golünden sonra 250 kişilik basın tribünü neredeyse sevinçten yıkıldı. Yıllarını G.Saraya vermiş birçok muhabir ve yazarın sevinç gösterisi‚ Trabzondan gelen muhabir ve yazarlardan daha görkemliydi.
Golün sevinci bitince de‚ herkesi bir merak aldı !. Acaba Lig Tv bizi çekti mi ?..
Çünkü Telekom Arenanın basın tribününe daha monitörler konulmadığı için kimse neyin yayınlanıp‚ neyin yayınlanmadığını bilmiyordu. Gece eve gelince maçın tekrarını izledim ve ben de derin bir nefes aldım.
Tarafsız olarak adlandırılan bizlerin bile artık taraf olduğu bir ülkede‚ çeşitli renklere gönül veren futbolseverlere nasıl örnek olacağız merak ediyorum !
Pazar gecesi anladım ki‚ bu ülkede çok ciddi bir Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu başlatanlar‚ futbolseverleri birbirine düşürenler her kim ise‚ kına yakabilirler.