Seçime Doğru: "Kedi Lobisi Yeni Başkanını Arıyor"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ben ve Değerli kardeşim ve mevkidaşım B. Arda Aycan kendi isteğimizle lobimizin yönetiminden ayrılmış bulunmaktayız.

Lobimizin yeni başkanı için seçim yapılmasına karar verdik.

Lobimize gönül vermiş üyelerimizin başkanlığa aday olabilmesi için seçimden önce lobimize üye olmuş olma zorunluluğu vardır.

Adaylar buradan başvurularını yapabilir...

Şimdiden hayırlı olsun.

Adaylık başvurusu ile birlikte seçim vaatlerinizi de yazın lütfen :)

Böyle bir zamanda lobiyi sahipsiz bırakamam. Adayım...

Bana müsade. Size kolay gelsin. Hayırlı geceler...

Yarın uzun ve yorucu olacak

Benim en büyük seçim vaadim birlik ve beraberlik. Lobi üyelerinin neredeyse hepsi birbirinden nefret ediyor. Önce bunu aradan kaldıracağız. Aynı zamanda kara liste oluşturacağız. Mehmet Arslaner ve onun gibi lobiye ihanet etmiş kişileri listeye ekleyip, canından bezdireceğiz. BPL ile düşmanlık değil, ezeli rakip ebedi dost olmaya çalışacağız. Zira BPL'nin bazı üyeleri oldukça yiğit, delikanlı insanlardır. Onları mümkün oldukça transfer etmeye çalışacağız. Ayrıca kimse çilek falan beklemesin. Yapacağımız transferler genellikle bağımsız potansiyelli yarışmacılar olacak.

Adaylık başvurularındaki yoğunluk dikkat çekici. Kim seçilecek acaba :asd22:

Valla benim pek zamanım yok ama ünal aysal gibi dışardan destek verebilirim.
Yalnız bu lobi faaliyetleri pek bi gizli sanki pek anlayamadım :D

Aslan Türkoğlu 1 hafta evvel oyumu sana verirken karşılaştığım ağır ve asılsız ithamlara rağmen kararımın ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor ,

Kedi lobisi sahipsiz değildir.

Buradan bütün Porsuk kardeşlerime sesleniyorum.

Gelin bu lobiye de aday olalım. :oley:

Esas ihanete uğrayan benim... Sesiniz çok çıkıyor diye haklılığınızı ispat ettiniz sanmayın; Sparta demokrasisini çocukça bulan Heredot misali, gülüp geçiyorum.

Esas ihanete uğrayan benim... Sesiniz çok çıkıyor diye haklılığınızı ispat ettiniz sanmayın; Sparta demokrasisini çocukça bulan Heredot misali, gülüp geçiyorum.

Sen, seni sevenleri üzdün Mehmet. Ali' nin de dediği gibi taşıyabileceğin bir avatar kullanmalısın artık :D

Bu arada radyocu olduğumu da bilen bilir. Başkan olduğum takdirde lobimiz aynı zamanda medya gücüne sahip olacak.

Kedi lobisinin Aslan'a kalmasına üzülüyorum.

Tek adaylı seçimler demokrasiye ve rekabet ruhuna ters. :oley:

Ne yapan söyleyim Aslan'da bir Aziz Yıldırım havası sezinlemedim değil.

Geri
Üst Alt