Sevgili dostum, kardeşim, dava arkadaşım @
Aslan Türkoğlu
Lobimizin benim gibi bir diğer eski eş başkanı @
Ahmet KOLKOPARAN sana açık desteğini sunmuşken, benim buna kayıtsız kalmam olanaksızdı.
Artık benim de desteğim senindir. Yeni görevinin öncelikle lobimize sonra da sana hayırlı olmasını temenni ederim.
Göreve başlamadan evvel sana rakip lobinin bazı önemli elemanları ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Görevini ifa ederken bu bilgilerden yararlanacağını umuyorum.
@
Ozan Tokgöz Rakip lobinin kurucusu ve gizli lideridir. Rakı dışında pek zaafı yoktur. Zaman zaman efsane olarak gördüğü şarkılar ya da başka bir deyişle çer çöp hak ettiği puanları alamadığı zaman kontrolünü kaybetmeye meyillidir. Kolay lokma değildir, kolay devre dışı bırakılamaz, rakı ve Rock&Metal üzerinden yürünerek yıpratılabilir.
@
Murat Kayanda Rakip lobinin silahlı kanadının başıdır. Savunma sanayi konusunda bir uzmandır. Akla gelmedik yöntemlerle düşmanını yok etme becerisine sahiptir. Lobisine sadıktır. Zaafları yok denecek kadar azdır. Mücadelenin tek yolu karşısına başka bir silahlı güç çıkarmaktır.
@
Ayberk Çetin Rakip lobinin zayıf halkalarından biridir. Lobisinden kendisine çıkmayan puanlar sebebiyle rahatsızlıkları vardır. Gaza getirilebilir. Maniler ve hayata gözlerini yummuş 80' lerin seks yıldızlarına karşı zaafı vardır. Buradan yürünerek devre dışı bırakılabilir.
@
Emrah Yıldırım Rakip lobinin kasasıdır. Her türlü şike, rüşvet, yolsuzluk olayının içindedir. Ortamlarda adı "%10 Emrah" olarak geçer. Paraya ve like' a tapar. Devre dışı bırakmanın tek yolu satın almaktır. Ancak ucuz değildir.
@
Alpay Asma Rakip lobinin mülayim elemanlarındandır. Lobisine sadık gibi görünür ama 5. yıldız için yapmayacağı bir şey yoktur. Devre dışı bırakmanın tek yolu 5. yıldız ile kandırmaktır.
@
Erman Türker Rakip lobinin, Ayberk' den de zayıf halkası. Aidiyet ve sadakat duygusu yoktur. Bencildir, lobi umrunda falan değildir. Puan neredeyse o da oradadır. Devre dışı bırakmanın tek yolu puan ile kandırmaktır.
Gözlerinden öper, tekrar başarılar dilerim.