Seçime Doğru: "Kedi Lobisi Yeni Başkanını Arıyor"

Tamamdır abi. Görev dağılımını açıklıyorum.
@B. Arda Aycan - Onursal Başkan
@Ahmet KOLKOPARAN - Aksaçlı (ihtiyar heyetinin başı)
@Tolga Aybakan - İkinci Başkan.
@Ali Ozer - Scout ekibi sorumlusu
@Uğur İz - Hedefimiz öncelikle kardeşimizi hapsten kurtarmak ve cezasını kaldırtmak. Dönünce kedi lobisi başkan yardımcısı olacak.
@Muhammed Safa Eker - Genç kediler birliğinin başkanı
@Bariş Savaş - Halkla ilişkiler sorumlusu
@Tuncay Tum - Basın sözcüsü
@Tuna Köse - Ona gizli görev vereceğim. Gizli bir operasyona gidecek. Operasyondan sağ kurtulursa görevin ne olduğunu açıklayacağım.
Vay bizim traşlı yele havaya girmiş ahahahah :D :D

15 günlük devri saadetiniz hayırlı olsun Aslan bey kardeşim.

@Erman Türker Rakip lobinin, Ayberk' den de zayıf halkası. Aidiyet ve sadakat duygusu yoktur. Bencildir, lobi umrunda falan değildir. Puan neredeyse o da oradadır. Devre dışı bırakmanın tek yolu puan ile kandırmaktır.
Bunlar hep mart ayı fantezileri :D Mırnavlar şu mart ayını atlatsalarda tekrar normale dönseler artık :D :D Arda ağabey başkan iken bile çöken lobi bizim traşlı yele ile küme düşecek haberleri yok :2aloh1:

Alpay Asma konuyu kitleyebirsiniz. Kedi lobisi başkanını seçti. Bana güvenen herkese teşekkürümü sunuyorum. Güveninizin boşa çıkmayacağını akşamki yarışmada göstereceğim.

Kedi lobisi yasaları gereği kurucu zaten istediği zaman başkan olarak dönebilir. Ben bile bunu dert etmiyorken size ne oluyor anlamıyorum.

Dert etmek derken ? Adabı muaşeret kuralları çerçevesinde, görev süreniz kapsamında, şahsınıza hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Bu ne şiddet, bu ne celal ? Zannımca bu süre kısıtlaması zatı alinizde derin bir teessür ve elem yarattı ve dışa vurumu bu şekilde gerçekleşiyor. Biz yine de, hayırlı olsun diyoruz.

Dert etmek derken ? Adabı muaşeret kuralları çerçevesinde, görev süreniz kapsamında, şahsınıza hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Bu ne şiddet, bu ne celal ? Zannımca bu süre kısıtlaması zatı alinizde derin bir teessür ve elem yarattı ve dışa vurumu bu şekilde gerçekleşiyor. Biz yine de, hayırlı olsun diyoruz.
Arda ağabey döndüğünde yine bir iç savaş bekliyor mırnavları anlaşıldı :asd:

Aferin Aslan, yorumları okudum da dosta düşmana korku salmışsın. :D :D

İronik şekilde yazdığınızı anlayacak kadar yetişkin bir insanım. Hiç kusura bakmayın. Ben Arda ağabey kadar nazik olmayacağım. Lafımı da esirgemem bilesiniz. Ona göre yani.

İronik şekilde yazdığınızı anlayacak kadar yetişkin bir insanım. Hiç kusura bakmayın. Ben Arda ağabey kadar nazik olmayacağım. Lafımı da esirgemem bilesiniz. Ona göre yani.
Lobilerin asil amaci zaten birbirleriyle cekisirken nazik olmak :)

Seni gorunce aklima Elvir Balic geliyor Aslan :)

Sent from my HTC One

Lobilerin asil amaci zaten birbirleriyle cekisirken nazik olmak :)

Seni gorunce aklima Elvir Balic geliyor Aslan :)

Sent from my HTC One

Öyle mi Atakan bey? Erman Türker'in traşlı yele Aslan yazdığını görmeyecek kadar art niyetlisin o zaman. Bi de eski kedi olacaksın, yazıklar olsun!

Öyle mi Atakan bey? Erman Türker'in traşlı yele Aslan yazdığını görmeyecek kadar art niyetlisin o zaman. Bi de eski kedi olacaksın, yazıklar olsun!
Yazmışımdır doğrudur da sen kovulduktan sonra zamanında "Yalvarsalar bir daha gitmem o lobiye" demedin mi onu söyle? "Kefen giyerim de bir daha whiskas yemem" demedin mi? :D :D Bence Elvir Baliç betimlemesi cuk diye oturdu bravo Atakan kardeşim :asd:

Yazmışımdır doğrudur da sen kovulduktan sonra zamanında "Yalvarsalar bir daha gitmem o lobiye" demedin mi onu söyle? "Kefen giyerim de bir daha whiskas yemem" demedin mi? :D :D Bence Elvir Baliç betimlemesi cuk diye oturdu bravo Atakan kardeşim :asd:

Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Demişsem bile bunu başkanlık için demedim. Ayrıca kedi lobisini başsız bırakmayacak kadar da lobiye sadık biriyim. Bazılarının aksine dava arkadaşlarını satıp, rakip lobiye transfer olmadım. Baliç'i de uzakta aramayın bence, Mehmet Arslaner yanı başınızda.

Aslan dobra adamsin :)

Sent from my HTC One

Geri
Üst Alt