Sedat Ağçay, Hakeme Sitem Etti!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

"Böyle maç yönetilmez! Bakın Karius bile diyor ki, 'Hakem sana niye sarı kart verdi?”

Dayı doğru diyorsun da sen önce hocama soyle benim yaşım olmuş 50 neden hala beni oynatiyorsun

tipi benziyo işte başka mecralara ne diye uzayacak ki abi
Ciddi ve haklı bir serzenişi var adamın. Kimi bilmem ne yaşında olduğundan bahsediyor, sen Kürt-Almancı filan diyorsun, forumun yöneticisi pozisyonundaki kardeşimiz de mevzuya uygun daha saçma bir İbo repliki bulamamış olsa gerek ki farklı seslendirmeyle yetinmiş!...

Konuyu bilmeyen biri bu muhabbeti görse, Ozan Tufan ağlamaklığı gibi bir şey zanneder...Kürt ya da 'Almancı' olsam, ondan dolayı alındığım düşünülebilirdi, diye öyle söyledim...

Helal olsun Sedat kardeşime, bu yaşında bu mücdele takdire şayandır...

Ciddi ve haklı bir serzenişi var adamın. Kimi bilmem ne yaşında olduğundan bahsediyor, sen Kürt-Almancı filan diyorsun, forumun yöneticisi pozisyonundaki kardeşimiz de mevzuya uygun daha saçma bir İbo repliki bulamamış olsa gerek ki farklı seslendirmeyle yetinmiş!...

Konuyu bilmeyen biri bu muhabbeti görse, Ozan Tufan ağlamaklığı gibi bir şey zanneder...Kürt ya da 'Almancı' olsam, ondan dolayı alındığım düşünülebilirdi, diye öyle söyledim...

abi biraz daha zorlasana bakalım basit bi yorum nerele kadar gidebilecek

Ben teknik direktör olsam Sedat'i ilk 11'de oynatmam ama bu adam 20 senedir profesyonel olarak top oynarken kendisinden 6-8 yas kücük elemanlar 30 dakika bile top oynayamiyor. Formasini giydigi Zeytinburnu, Elazig, Yozgat, Gaziantep, Urfa vs. cöp olmus ama Sedat hala top oynuyor.

abi biraz daha zorlasana bakalım basit bi yorum nerele kadar gidebilecek
Başlığın gidişatına bakarak yorum yapmanı tavsiye ederim. Basit yahut kompleks olması sonraki mevzudur. Böyle tavsiyede bulunabilecek fazla kimse kalmadı forumda. Anlayabileceğini sanmıyorum da işte...

Adam haklıymış valla itirazda daha yeni gördüm pozisyonu. P6yı vermediği için zaten veriyor aldatmadan sarıyı. Yoksa adama sorarlar bu adam kendini atmıyorsa niye p6 vermedin diye. Geçen hafta da yine bjkye bi pozisyonda iltimas geçilmişti. Yarıştan koptukları için bence taraftarı heyecanda tutmak için ufak ufak kayrılıyor bjk

Haci sen niye kasiyorsun bu kadar yahu? 2 makara yapmaya giriyorum suraya.

99 yilinda başlamış galiba. Adam yürüyen tarih.

Geri
Üst Alt