- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
"Böyle maç yönetilmez! Bakın Karius bile diyor ki, 'Hakem sana niye sarı kart verdi?”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki, konuyla ne alakası var bu yazdığın cümlenin?..Almancı da değilim, Kürt de değilim; belirteyim ki saçma mecralara uzamasın...sedat dayıdan almancı kürt vatandaş tipi akıyor
tipi benziyo işte başka mecralara ne diye uzayacak ki abiPeki, konuyla ne alakası var bu yazdığın cümlenin?..Almancı da değilim, Kürt de değilim; belirteyim ki saçma mecralara uzamasın...
penaltısı verilmeyip üstüne sarı yediğine göre muhtemel 1 olaytemizinden bi 4 maç yer heralde
Ciddi ve haklı bir serzenişi var adamın. Kimi bilmem ne yaşında olduğundan bahsediyor, sen Kürt-Almancı filan diyorsun, forumun yöneticisi pozisyonundaki kardeşimiz de mevzuya uygun daha saçma bir İbo repliki bulamamış olsa gerek ki farklı seslendirmeyle yetinmiş!...tipi benziyo işte başka mecralara ne diye uzayacak ki abi
abi biraz daha zorlasana bakalım basit bi yorum nerele kadar gidebilecekCiddi ve haklı bir serzenişi var adamın. Kimi bilmem ne yaşında olduğundan bahsediyor, sen Kürt-Almancı filan diyorsun, forumun yöneticisi pozisyonundaki kardeşimiz de mevzuya uygun daha saçma bir İbo repliki bulamamış olsa gerek ki farklı seslendirmeyle yetinmiş!...
Konuyu bilmeyen biri bu muhabbeti görse, Ozan Tufan ağlamaklığı gibi bir şey zanneder...Kürt ya da 'Almancı' olsam, ondan dolayı alındığım düşünülebilirdi, diye öyle söyledim...
Helal olsun Sedat kardeşime, bu yaşında bu mücdele takdire şayandır...
Başlığın gidişatına bakarak yorum yapmanı tavsiye ederim. Basit yahut kompleks olması sonraki mevzudur. Böyle tavsiyede bulunabilecek fazla kimse kalmadı forumda. Anlayabileceğini sanmıyorum da işte...abi biraz daha zorlasana bakalım basit bi yorum nerele kadar gidebilecek
Haci sen niye kasiyorsun bu kadar yahu? 2 makara yapmaya giriyorum suraya.Ciddi ve haklı bir serzenişi var adamın. Kimi bilmem ne yaşında olduğundan bahsediyor, sen Kürt-Almancı filan diyorsun, forumun yöneticisi pozisyonundaki kardeşimiz de mevzuya uygun daha saçma bir İbo repliki bulamamış olsa gerek ki farklı seslendirmeyle yetinmiş!...
Konuyu bilmeyen biri bu muhabbeti görse, Ozan Tufan ağlamaklığı gibi bir şey zanneder...Kürt ya da 'Almancı' olsam, ondan dolayı alındığım düşünülebilirdi, diye öyle söyledim...
Helal olsun Sedat kardeşime, bu yaşında bu mücdele takdire şayandır...
Fm10da küçük takımlarda ön liberoya alır keyfime bakardım99 yilinda başlamış galiba. Adam yürüyen tarih.
Fm10da küçük takımlarda ön liberoya alır keyfime bakardım
Tek amacın makara olmamalı, sen yöneticisin, unutma. Yoksa @Serkan G. Veren gibi takılmak da bir tercihtir elbette, hiç lafım olmaz...Haci sen niye kasiyorsun bu kadar yahu? 2 makara yapmaya giriyorum suraya.