GSC Portal Sedat Doğan: "Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
sedatdogan1.jpg

Galatasaray'ın eski yöneticisi Sedat Doğan, teknik direktör Fatih Terim'in, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılış süreciyle ilgili konuştu.

Detaylar GSC Portal'da...

Yalan konuşuyorsun sedat doğan su 120 milyon dolar hangi bonservis e verilmiş bir açıklayın gelenler belli. Yok maaşlar içinde dersen o zaman mancini zamanındaki maaslarinda ekle öyle anlat millete. Devre arasında takımı soyarlarken sen yönetici degilmiydin neden o zaman çıkıp şimdiki gibi konuşmadın. Hayatınız yalan dolan menfaat..,

Sen yedin, ben yedim. Ben yediysem iyi yedim, sizin yemeniz doğru değil... Birisi de çıkıp "Evet hep beraber rezil ettik bıraktık." diyemiyor. Herkes topu dolaştırıyor, aynı kurdukları takım gibi; sonuca giden yok.

Fatih Terim'den artık soğuyan Galatasaray taraftarlarına bile inandırıcı gelmeyecek bir cümle kullanmış. :red:

Fatih Terim masum değil o ayrı da, Terim'den tut Aysal'a kadar Galatasaray'ın bu durumundan hepiniz suçlusunuz. Kimse kendini soyutlamasın.

Bilinen ama kabul edilmek istenmeyen bir durumdu.

Tamam Terim Nisan ayında görüşmüş olabilir ama başkan en başından beri Terim'i istemiyordu ve göndermek için uygun zamanı bekliyordu bu da bir gerçek.En başta istediği isim değildi,Ali Dürüst ikna etti onu.

"Terim gibi Lucescu ile de görüşmediklerini açıklayan Ünal Aysal, “Martin Jol ile bir kontak kuruldu, ama ben kurmadım. Eric Gerets olabilir. Niçin olmasın ki? Teknik yapı içinde yabancılar da Türkler de var. Muhakkak ki Terim de alternatiflerimiz arasında. Tolunay Kafkas, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman da beğendiğim diğer yerli hocalar. Disiplin ve milletlerarası tecrübe, teknik direktörü belirlerken benim kriterlerim olacak” dedi."

Başkanın 2011'deki konuşmasına bakarsak yabancı bir hocayı istediğini anlıyoruz zaten.

Yalan konuşuyorsun sedat doğan su 120 milyon dolar hangi bonservis e verilmiş bir açıklayın gelenler belli. Yok maaşlar içinde dersen o zaman mancini zamanındaki maaslarinda ekle öyle anlat millete. Devre arasında takımı soyarlarken sen yönetici degilmiydin neden o zaman çıkıp şimdiki gibi konuşmadın. Hayatınız yalan dolan menfaat..,

74M Euro Fatih Terim takımın başındayken sadece Bonservislere verilmiş. Yıllıkları katmıyorum hesaba.

18M Euro da Mancini dönemi bonservisler var.

F.T hüloggggggggggggggcular gelir şimdi, arkadaslar adam sizi sattı,bizi sattı. Adam GALATASARAY'ı sattı. Ona rağmen Ünal Aysal gibi bir daha gelmeyecek bir başkanın arkasında durmuyorlar, yazık

Olur mu ya Fatih Terim dünyanın en mükemmel insanıdır

Porto nasıl başarılı oluyor
bu yetenekleri nerden buluyorlar ?
nasıl oluyor da 1'e alıp 10'a satıyolar?

Cevap : işlerine bakıyorlar....dönüp dönüp Mourinho kalsaydı muhabbeti yapmıyorlar da ondan

Fatih Terim 5 transfer dönemi geçirdi.

2011-2012 Sezon başı + Devre arası
2012-2013 Sezon başı + Devre arası
2013-2014 Sezon başı

Bu dönemde 2 şampiyonluk bir de CL çeyrek final gördü ve 74M Euro harcadı. Transfer dönemi başına yaklaşık 15M Euro ediyor.

Mancini de tek transfer döneminde 18M Euro harcamış. Karşılığında Türkiye Kupası ve CL gruptan çıkma.

Bence Terim başarı anlamında bir adım önde.

Yalan konuşuyorsun sedat doğan su 120 milyon dolar hangi bonservis e verilmiş bir açıklayın gelenler belli.

403 Forbidden
Listede her şey açık, maaşlar değil de imza paraları eklenirse 120 milyon doları buluyor. Biz de başkanın veya yönetimin yaptığı şeylerin çoğunu eleştiriyoruz ama bu açıklamaların tamamı doğru.

Fatih Terim 5 transfer dönemi geçirdi.

2011-2012 Sezon başı + Devre arası
2012-2013 Sezon başı + Devre arası
2013-2014 Sezon başı

Bu dönemde 2 şampiyonluk bir de CL çeyrek final gördü ve 74M Euro harcadı. Transfer dönemi başına yaklaşık 15M Euro ediyor.

Mancini de tek transfer döneminde 18M Euro harcamış. Karşılığında Türkiye Kupası ve CL gruptan çıkma.

Bence Terim başarı anlamında bir adım önde.

Terim hem başarı anlamında hem de maddi olarak karşılığını aldı zaten, Şampiyonlar Ligi'nden epey bir para girdi kasamıza.

Halen neden terim konuşuluyor.? Bunu anlayamıyorum.

Terim'in kazandığı bir kaç başarı ile havalandınız,sonra giderse gitsin biz daha iyi hocalar getiririz diye arkasından türlü dolap çevirdiniz.Ne oldu şimdi Sedat Doğan? Çıkıp masal anlatmayın artık herşey ortada.

Herkes kadar yönetimde suçlu. Takım bu haldeyse yönetiminde etkisi yadsınamaz.

GT-I9300 Tapatalk

74M Euro Fatih Terim takımın başındayken sadece Bonservislere verilmiş. Yıllıkları katmıyorum hesaba.

18M Euro da Mancini dönemi bonservisler var.
Lakin 1 yıllık değil 2 yıllık para O... Laf cambazlık yapıp 1 senede verdik demek yalan söylemektir. Sonuçta sezonu açan Terim di o yaz transferinde O yaptı sen millete 1 senede bu kadar para harcamış derken laf ebeligiyle cahil leri kaldırılsın ancak(sedat dogan)

Ya kabahati hep bir tarafa yikma cabasi yanlis. Dogan keske dun girmeseydi bu konuya. Karsilikli hatalar ile bazi baglar koptu. Hala konusmak da iki tarafa da haksizlik.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Geri
Üst Alt