Seferovic Ayrılıyor mu?

Ronaldo profesyonelligin en ust noktasini hayatta uygulayan bir sporcu. Gomis ile ayni yasta ve ondan daha zayif, yani burada rahat 2 sene oynar.

Tabi isin mali boyutu farkli.
Firmino, Ben Yedder, Muriel, Duvan Zapata, Taremi veya Raul Jimenez gibi sözlesme süresi az kalan oyunculara yöneliriz. Profil belirleyip ona göre alacagiz veya en uygun sartlara kimi getirebiliyorsak onu aliriz. Genelde 2.si oluyor bizde.

Bu adam dügümü cözebilirse çok faydali olur ama dügüm nasil cözülecek onu bilmiyorum

Plansizligin sonucu.
Plansizligin sonucu.
Seferoviç kalitesi belli, maliyeti yüksek bir futbolcu. Sağlam olduğuna ve katkı vereceğine inanıyorsan 1. forvet olarak transfer edersin. 3 kez sağlık kontrolünden geçirip transfer ettiğin dönemde daha iyisinin de alınacağını sağa sola fısıldıyor, yöneltilen sorulara o minvalde cevap veriyorsan, üzerine de İcardi' yı alıyorsan, bu doğrudan doğruya yanlış planlamadır. Mesela Haris' in 1 yıllık kiralık maliyetine bonservisiyle birlikte Umut Bozok' u transfer etmek çok daha mantıklı hamle olurdu, malum sebeple. Yahut biraz daha yüksek bonservisle Dovbyk...

Birkaç maçtır yedek olduğu için basın uyduruyor bence. Hemen bir arap takımı yakıştırmışlar.

Seferovic istemiyorsa ara transfer dönemini beklesin. Gider yerine baskasi gelir.

Sözleşmesi uzamayacaksa kalmasında sakınca yoktur ama oynayamacak belli

icardiye hiç güvenmiyom. bu herif karısı regl sancısı çektiği gecenin sabahına antrenmana çıkmaz. ben böyle hanımcılık görmedim. gomis malum bayadir bayılmıyor sahada her an patlayabilir. o yüzden sefer lazım. haftada bir maç yaptığımız döneme denk gelmesi ve tek forvetli formasyon kullanmamız dezavantaj ama calıssın alsın formayi onu da biz mi hediye edeceğiz kardesim.

Ben devre arası forvet ararız deyince üstüme cullaniyordunuz iş maalesef oraya doğru gidiyor.. Tek kötü planlama forvet hattında yapıldı Mostafanin ucuz bir opsiyonla gitmesi de ayrı bir olay şu çocuğu ilk kez düzgün bir takımda izleyecektik

Buna bağladığımız 3.3 m€ çok gereksiz oldu. O paraya umut bozok alınsa daha iyi olurdu. Kontenjan olarakta rahatlatırdı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt