Sekidika, Konyaspor‘a Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan konyadan yada herhangi bir anadolu kulubünden en kıytırık oyuncuyu iste bakalım bedava vercek mi sana. Ne basiretsiz ne aptal bir yönetim yaa.

Yollayin yollayin bunu da yollayin, Luyindamayi da yollayin, Keremi de yollayin, Diagneyi de yollayin. Nasil olsa yerine gelen kimseler yok. Yollayin bakalim.

50 bin dolar burdan açtık, sağ kanatsız devam. Diagne'den de 800 bin açtık, forvetsiz devam.

250bin değil mi sekinin maaşı yaw.

800bin uefa limiti, maaşını da çık 2 Milyon 350bin euro da tff limitinden açılıyor diagnede yanılmıyorsam üstat. yanlışsam düzeltsin biri.

bunlar gidiyorsa adam alacaklar limit açıyorlar muhtemelen

Sekidika'dan ben de umutluydum ama oynadığı maçlarda hiç bu seviyeye hazır gözükmedi. Bu şekilde oynatıp oyuncuyu bitirmektense anadolu takımında pişmesi daha mantıklı bana göre.
Ben sana katılmıyorum. Toplasan 90 dk. oynamadıki adam. Bir maç full 90 dakikasi bile yok. Ne izledikte ne anladik. Son 5 dakikalarda maç ceviremedi diye goze giremediyse bundan Mbabbe performansı mı beklendi hemde 150 bin dolar maaş alan bedelsiz bir adamdan.

Belliki bu transferi Sinyor istememiş yönetime trip atip adama hain muamelesi yaptı resmen.

800bin uefa limiti, maaşını da çık 2 Milyon 350bin euro da tff limitinden açılıyor diagnede yanılmıyorsam üstat. yanlışsam düzeltsin biri.

Evet, 250 bin. 6 aylik 125 bin oderler ama keske biraz da bonservis alsaydik

Evet 100 bin değilmiş 250 binmiş. 125 bin yapıyor ama buda yine çok komik bir rakam çünkü elinde sağ kanat oynayacak adam yok. Yedeğin bile yok. Forvette de durum aynı şekilde.

Evet 100 bin değilmiş 250 binmiş. 125 bin yapıyor ama buda yine çok komik bir rakam çünkü elinde sağ kanat oynayacak adam yok. Yedeğin bile yok. Forvette aynı şekilde.
muhtemelen alacaklar üstadım. yer açıyorlar. bekleyelim çıkar kokusu ztn.

hocanın açıklamasına güvenerek söylüyorum, almadan satmak istemiyorum demişti

Belhanda için yer acıyor yada evlatlarina emre akbaba arda nasıl oynayacak

Bupenza veya yusuf icin takasta kullanmak varken bedavaya gonderdik. Bir kez daha bravo apo (y)

Nadide Konyamin çocukluk aşkım olan Galatasaray ile yakin iliskiler kurmasini herzaman benimsemisimdir. Oyuncu al ver. Karşı hamle olarak Kravets'in bize gelmesini beklemekteyim.

Hulk mulk getirecek heralde bunlar. Yoksa sağ kanada zaten kıran girmişken bir de Sekidika'yı elden çıkarmak dandik bir hamle olur.

Tam çocuk kendini buldu, özgüven kazanacak derken garip

Son maçta sekidikayla kerem girdi takımın havası değişti, uyuz uyuz oynarken çocuk girer girmez sağa sola koştu, rakibe bastı, kerem keza öyle, son dk gol attık

Ama öyle bir takım değil uyuz uyuz paslaşıp hiçbirşey yapmayan takım isteniyor herhalde

Fegh habire sakat, kılınç tek başına olmaz
Kötü mü omurdu şu çocuğu kazansak

Tam çocuk kendini buldu, özgüven kazanacak derken garip

Son maçta sekidikayla kerem girdi takımın havası değişti, uyuz uyuz oynarken çocuk girer girmez sağa sola koştu, rakibe bastı, kerem keza öyle, son dk gol attık

Ama öyle bir takım değil uyuz uyuz paslaşıp hiçbirşey yapmayan takım isteniyor herhalde

Fegh habire sakat, kılınç tek başına olmaz
Kötü mü omurdu şu çocuğu kazansak
Hocam takımda tempo görünce yadırgadı hemen postaladı adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt