- 26 Ocak 2021
- 40.961
- 40.219
- 3.078
Ali nerde yav ali selahattini öne sürmüş bir megafon daha almasını beklerdim ben 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Birisi de çıkıp şu adamın gözüne o Nelsson pozisyonunu koysun, bu kadar boş bir mentalite olamaz. Ya cidden insanlarla dalga geçiyorlar ya da at gözlüğü takmışçasına düşünmeden konuşuyorlarSelahattin Baki: "Yeter artık! Sivasspor - Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu andaki şampiyonluk yolundaki rakibimize 3 puan veriliyor, bize de bu tür maçlarda 1 puanı zar zor almak kalıyor."
Megafon arıyordurali koç yok mu ya randıman alamıyorum
Alanya macinda ayni hakem bizim icimizden gecerlen nerdeydi bu yavs..Selahattin Baki: "Yeter artık! Sivasspor - Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu andaki şampiyonluk yolundaki rakibimize 3 puan veriliyor, bize de bu tür maçlarda 1 puanı zar zor almak kalıyor."
Yoğurt gelmiş memleketten onu yemekle meşgulmüşali koç yok mu ya randıman alamıyorum
Bize Beleşten 3 puan verdiklerini söylüyor zekasız herif.Galatasaray 3 puani alirken biz en fazla 1 puan alabiliyoruz diyor? Yani ne demek istiyor ki bu salak?
biz kötüyüz,daha da kötüye gidiyoruz diyorGalatasaray 3 puani alirken biz en fazla 1 puan alabiliyoruz diyor? Yani ne demek istiyor ki bu salak?