Selahattin Baki: "Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum şeref yoksunu Ivan Bebek'i bile gölgede bıraktı"

Ali nerde yav ali selahattini öne sürmüş bir megafon daha almasını beklerdim ben :asd::asd:

Galatasaray 3 puani alirken biz en fazla 1 puan alabiliyoruz diyor? Yani ne demek istiyor ki bu salak?

Selahattin Baki: "Yeter artık! Sivasspor - Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu andaki şampiyonluk yolundaki rakibimize 3 puan veriliyor, bize de bu tür maçlarda 1 puanı zar zor almak kalıyor."
Birisi de çıkıp şu adamın gözüne o Nelsson pozisyonunu koysun, bu kadar boş bir mentalite olamaz. Ya cidden insanlarla dalga geçiyorlar ya da at gözlüğü takmışçasına düşünmeden konuşuyorlar

Selahattin Baki: "Yeter artık! Sivasspor - Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu andaki şampiyonluk yolundaki rakibimize 3 puan veriliyor, bize de bu tür maçlarda 1 puanı zar zor almak kalıyor."
Alanya macinda ayni hakem bizim icimizden gecerlen nerdeydi bu yavs..

Portekizce sövmek serbest mi ayrıca birkaç tane meşhur küfür var herkes biliyor onu illa portekizce bilmesine gerek yok

Okan hocanın oğlu hakkında atılan pislik twitin altına Galatasaraylı Hukukçular derneği ve klübü etiketleyelim bu şerefsiz nefret suçunun karşılığını alsın

Adamlar aleni her açıklamada bize saldırıyor bizse en fazla ağla zirla diyoruz
Bizim hakkımızı sosyal medya tweetleri ile mi aranacak

Ali Koc tatilde degil mi? Yoksa megafonulu konusma yapardi.

Yok artık olayı nereye bağlamış. Olm çok leş seviyede bu adamlar, iyi ki Galatasaray’lıyım yaf. Utanç duyardım, şu açıklamaya baksana. Bu arada Palabıyık’ın düdüğünü astırırlar biz yapamayız seviyemizi biliriz ama bunlar yapar.

Geri
Üst Alt