Selahattin Baki: "Galatasaraylı yöneticilerinin verdiği demeçlerle ilgili cevabımız olacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1614884368084.webp

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki: "Maalesef şehitlerimiz var. Dolayısıyla bu akşam hepinizin affına sığınarak çok fazla futbol konuşmak ve soru almak istemiyorum. Şehitlerimize saygı göstermek istiyorum."

Selahattin Baki: "Bu demek değildir ki, dün akşam rakibimizin maçında yaşanan bazı olaylar ve daha sonra rakibimizin bazı yöneticilerinin verdiği demeçlerle ilgili cevabımız olmayacak. Zamanı geldiğinde, birkaç kişi cevabını verecek."

Selahattin Baki: "Keza bugün maç esnasında ve maçtan sonra yaşanan bazı olaylar var. Hepsinin cevabı olacak."

geber git ya dana herif

yüzsüzlük degil aslında kendi takımlarına kızıyorlar hakemlere ragmen bu haldeler

Lan bunlar iyice zivanadan cikti. Saf nefret saf ofke bu

Yüzsüz herifler
herkes sizin ne halt olduğunuzu biliyor
öbür fetöcü sustu o niye konuşmuyor hayırdır

Daha önce de bu tescilli şerefsizler cevap veriyordu, o ne oldu? alayı şeref yoksunu...

bakın görün bunlar bize demedigini bırakmayacak bizim korkaklar yine tek kelime edemeyecek

bu yönetim hırsız yaglı surat gibi defolmalı acilen

bu olaylar en cok tinercilere yarıyor biz kapışıyoruz tinerciler sessiz sedasız işi götürüyor

bu tavrı bir yerden çıkartacağım ama...

Geri
Üst Alt