Selahattin Baki'den Klasikleşen Ağlama Seansı

kamera çapraz açıdan çekiyor o yüzden uzaktaki oyuncu yakındaki oyuncudan uzakta görünür ekranda aynı çizgide kamera olsaydı net ofsayt olmadığı anlaşılırdı zaten sahadaki koyu ve açık alanlar ofsayt olmadığını gösteriyor.

basitçe anlatalım masaya saat 6 ve 12 yönünde bir ip koyun ve sonra bir metre kadar geri çekilip saat dört açısından ipe bakın saat 12 olan uç saat 6 olan uçtan önde görünecektir. bu bir göz yanılmasıdır halbuki aynı yöndedirler yahu biraz geometrik düşünün.

kamera çapraz açıdan çekiyor o yüzden uzaktaki oyuncu yakındaki oyuncudan uzakta görünür ekranda aynı çizgide kamera olsaydı net ofsayt olmadığı anlaşılırdı zaten sahadaki koyu ve açık alanlar ofsayt olmadığını gösteriyor.

basitçe anlatalım masaya saat 6 ve 12 yönünde bir ip koyun ve sonra bir metre kadar geri çekilip saat dört açısından ipe bakın saat 12 olan uç saat 6 olan uçtan önde görünecektir. bu bir göz yanılmasıdır halbuki aynı yöndedirler yahu biraz geometrik düşünün.

15 temmuz darbe olayına kadar FETÖ'nun götünü en çok yalayan camia Fenerbahçe'dir. Hatta Aziz Yıldırım hapisten çıktığında Fettullah Gülen hocaya çok teşekkür ediyorum bana çok destek oldu demişti keşke videosunu bulabilsem ama bırakırlar mı o videoyu. Ne zaman 15 temmuz darbe girişimi oldu kendi pisliklerini başarısızlıklarını ve Galatasaray'ın tüm başarılarını FETO'ya bağladılar. Allah bu camianın bin türlü belasını versin, hani bir laf varya Fenerbahçe olmazsa Galatasaray olmaz falan diye saçma sapan bir muhabbet. Fenerbahçe bitsin yok olsun alt liglere düşsün sahipsiz kalsın benim tek isteğim bu. Son yıllarda Fenerbahçe'yi zengin iş adamları ayakta tutuyor, Aziz Yıldırım görevdeyken 2020 yılının bile localarını satıp parasını yemişti. Yani bu zenginler olmasa Fenerbahçe şu an bitik vaziyetteydi, küçülmeye gidecekti ama o günlerde yakındır.

E simdi Hande çizmiyomuymuş o ofsayt cizgilerini onun bunun evlatlari? Onun bunun algıcıları ?

Ötüyodunuz hande eliyle ofsayt ciziyo diye, ne oldu?

Bein ve Hande yerinde olsam bu serefsizlere dava acardim onca yaptiklari hakaret sebebi ile!!

Eskiden böyle keyifli pazar gecelerinin sonunda,

Galatasaray kazanmış, fener kaybetmişse mutlu bir şekilde 52 ekram tvnin başına geçer,

Kanal d ekranlarında şahane pazarı izlerdik,

Sonra da star tv ekranlarında parlement geceleri ve cine 5 şifreli yayınlara geçerdik evdekiler uyuyunca..

O günleri anımsadım.. ☺️
“ cine 5 şifreli yayınlara geçerdik”

nice genc dimagin gozlerinin bozulmasina sebep olmustur😃

Ömer Çavuşoğlu kimdir diye sorarlar adama ya da Emre B. kimin elemanıydı; şikeyi kim yaptı, muzlu ırkçılığı kim çıkardı Türkiye'de.
Ulu Önder M.K.Atatürk'ü öldürmek istedi başkanları, sonra sahip çıkıp bizim takımı tutuyor diyerek gündem değiştirip sahiplendiler, bunlar hep böyle nereye eserse rüzgar ama Allah'ın adaleti şaşmıyor ve daha da beter olacaklar.

TFF’den cevap geldi.
72923F68-BDA5-48FC-BAE7-056A468F1F4F.jpeg

TFF’den cevap geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 117961
bir kuş kafalının anlayacağı bir cevap olmamış.

Eşek olsa anlardı ama bu camia anlamamakta ısrar ediyor. Bütün işleriniz yalan dolan ve algı üzerine kurulu, neden düşünmezler acaba bizim işlerimiz rast gitmiyor hiç diye. Yaptığınız tüm kötülükler dönüp dolaşıp ayağınıza dolanıyor, hiç bir zaman gün yüzü göremez oldunuz. Emin olun bu ezikler messi ile ronaldoyu aynı andan transfer etsinler yine şampiyon olamazlar. Çünkü lanetliler, çünkü hiç bir işi dürüstçe yapmıyorlar. Bunun gibi ezeli rakip olmaz olsun.

Ankaragücü maçında olmayan penaltıyla olmayan kırmızı çıktı bize lan. Siz çizgi tartisiyorsunuz. Niye bizim maça kadar dillendirmedinizde bizim maçtan sonra anladınız çizgiler doğru cizilmiyor diye

Geri
Üst Alt