Selamın Aleyküm

Bir kere kus oldugun konuya girisinden belli amca kilikli kus delikanli.

Konuya girer girmez bi tartisma ortami yaratio bundan beslenmeye calisiyorsunuz.Tipki aziz baskaniniz gibi.

Boyle konu acip ben geldim hadi tartisalim olayi samimiyetsizliktir kusura bakma.

Emekli bir ingilizce ogretmeni ve eski bi askere gore cok basit cumlelerden kurulu,vasifsiz konusuyorsunuz.

Burdan sana malzeme cikmaz delikanli git antuya heryeri malzeme.

Bende fatih hocayi severim sayarim ama bir renktasin gosterdigi resme adamin gururunu kirdilar ondan bu hareketler demek ne derseniz diyin bi egitmenin dusunce tarzi degil.

Ya bazen keşke Terim'in istifasını Faruk başkan kabul etseydi de bakalım büyük Hodja ne halde olacaktı şu günlerde demiyor değilim.

ismail abiden ses çıkmıyor burayı okurken kalbine bişey olmuş olmasın :eek:

temsili

tumblr_mba9diGLHW1qdlbneo1_500.jpg

'Merhem koyup onarma sînemde kanlı dâğı'

Bir kere kus oldugun konuya girisinden belli amca kilikli kus delikanli.

Konuya girer girmez bi tartisma ortami yaratio bundan beslenmeye calisiyorsunuz.Tipki aziz baskaniniz gibi.

Boyle konu acip ben geldim hadi tartisalim olayi samimiyetsizliktir kusura bakma.

Emekli bir ingilizce ogretmeni ve eski bi askere gore cok basit cumlelerden kurulu,vasifsiz konusuyorsunuz.

Burdan sana malzeme cikmaz delikanli git antuya heryeri malzeme.

Bende fatih hocayi severim sayarim ama bir renktasin gosterdigi resme adamin gururunu kirdilar ondan bu hareketler demek ne derseniz diyin bi egitmenin dusunce tarzi degil.

+ Ayrı bir konu açması... Ve bu konuya dediğin gibi tartışma yaratma amaçlı cümleler yazması.

Şimdi sen kendini burayı ilk kez keşfetmiş ve üye olmaya karar vermiş bir Galatasaraylı gibi düşün. Böyle mi girersin foruma.

Herhangi bir acaban olmaz mı aklında." Ulen dur bi selamlaşalım millete antipatik gelmeyelim" demezmisin.

+ Ayrı bir konu açması... Ve bu konuya dediğin gibi tartışma yaratma amaçlı cümleler yazması.

Şimdi sen kendini burayı ilk kez keşfetmiş ve üye olmaya karar vermiş bir Galatasaraylı gibi düşün. Böyle mi girersin foruma.

Herhangi bir acaban olmaz mı aklında." Ulen dur bi selamlaşalım millete antipatik gelmeyelim" demezmisin.

Demem abi transfer nobeti gibi yerlerde.Iki uc selamlasirim bitti.Bu normal bi ozguven degil yani onu anlatmaya calisiyorum.

Icinde bi sinsilik barindiriyor abi.

Konuya girerken ki ilk paragrafini okurmusun bi.O sekilde bir giris yapilabilir mi foruma.

Emekli bir askerin daha agir basli olmasini beklemezmisin.

Amaci cok asiri belli abi ayni seyi ben antuda yapsam aziz yildirima sallayip alexi veya aylutu korusam.Ve iki farkli dusunceyi birbirine dusurup malzeme cikarmi acaba diye pusuda beklesem.Eminim o beyinsiz sikeciler bile anlarlar ne yapmaya calistigimi.

Yemiyoruz bunları Özgür Kız. daha orijinal şeylerle gel.

Bi ara fenerliler kari kiz isminlen uye olurlardi..simdi yasli amca modasi mi cikti?:)

İsmail bey bence foruma renk katacaktır , kuş olduğunu düşünmüyorum.Burası demokratik bir platform.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kötü bi ingilizce..

demekki Türkiye'de ingilizce biliyorum diye ortalıkta gezenlerin aslında bilmemesi bu yüzden..

Hocaları çatpat bilirken öğrenci ne yapsın..

Bu mesaja da alınmaca yok..

Türkiye'de durum bu.. ben Digitürk'te veya CNBCe gibi kanallarda film dizi vs. izlerken tonla hatalı çeviri görüyorum..

(Sonradan sözlük ve gramer kitapları yardımıyla düzenlemeyeceğini varsayıyorum)

Dayı sana ingilizce getirdim foruma geri dön

tumblr_mcly3hcpO01rc2hr9o1_250.gif
tumblr_mcly3hcpO01rc2hr9o2_r1_250.gif

tumblr_mcly3hcpO01rc2hr9o3_250.gif
tumblr_mcly3hcpO01rc2hr9o4_250.gif

fbli olduğunu cok belli etmissin. Biraz daha yaratici olmani tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt