Selamın Aleyküm

ismail abi affettin mi bu kardeşini

beni forum fatih terimin azılı savunucusu olarak bilir seninle güzel işler yapabiliriz forumda

Estağfurullah ne demek

Konuşuruz tabii ki Fatih Terim büyük bir teknik adamdır burada açtığım konuda da bayağı laf edilmiş ama

Fatih Terim çok büyüktür Galatasaray'ımız için

Efsanemizi Ünal Aysal gibi üç yıldır tanıdığımız birine yedirmeyelim

Herkesten tek tek alıntı yapamaadım mesaj yazan hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum hoşbulduk

Foruma hoşgelsiniz.Sizce yeni td ümüz kim olmalı ? :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Seedorf olmasını diliyorum bir ankette gördüm orada da yazdım

Gençler çok bilmeyebilirler ama muazzam bir futbolcu idi gerçekten aynı şekilde teknik direktör olarak da muazzam olacağını düşünüyorum

Fatih Terim gibi bir efsanemize zırparator dendiğini gördüm ama az önce gerçekten çok üzüldüm

Hiç yakışık almıyor

Seedorf olmasını diliyorum bir ankette gördüm orada da yazdım

Gençler çok bilmeyebilirler ama muazzam bir futbolcu idi gerçekten aynı şekilde teknik direktör olarak da muazzam olacağını düşünüyorum

Fatih Terim gibi bir efsanemize zırparator dendiğini gördüm ama az önce gerçekten çok üzüldüm

Hiç yakışık almıyor

Seedorf bu sene Milan'da destan yazdı zaten abi.

Aynen öyle. Fatih Terim, Seedorf gibi hocalarla başarıya koştu adamlar. Bizde değeri bilinmez o adamların.

Öyle canım

Zırparator denmiş önceki sayfalarda işte diyorum ya

Ayıp ayıp

Şampiyon olamadık diye her teknik direktörü ipe dizerler bunlar yıllardır 6 şampiyonluk getiren bir adamı da böyle küfürlere hakaretlere boğarlar

Hiç yakıştıramıyorum

Öyle canım

Zırparator denmiş önceki sayfalarda işte diyorum ya

Ayıp ayıp

Şampiyon olamadık diye her teknik direktörü ipe dizerler bunlar yıllardır 6 şampiyonluk getiren bir adamı da böyle küfürlere hakaretlere boğarlar

Hiç yakıştıramıyorum

Bunların hepsi de Terim sayesinde Galatasaraylı olmuş HIYARLAR.

Fatih Terim bu beyler tekrar takıma gelmek için yol yapıyor

Hiç bişi anlamadım anasını satayım dönen muhabbetten, çıkıyorum konudan :D

Hiç bişi anlamadım anasını satayım dönen muhabbetten, çıkıyorum konudan :D

kendisini Galatasaray'dan ustun gorup degerlerini ve durusunu hice sayarak Sikecilerin tarafinda yer alan bir zaat'i one surerek forum'da ki insanlari birbirine dusurmeye calisan bir kisi daha katildi aramiza. Ozellikle yeni transferimiz Olcan hakkinda'ki negatif yorumlari ve fenerbahceli nitelemesi de cabasi...Antu'daki Galatasaray'imiz icin yapilan yorumlarin Galatasaray tarafdarligi adi altindaki yansimasidir bu.

Geri
Üst Alt