Selamın Aleyküm

İsmail Erin

Sarı Üye
Merhaba gençler ben 53 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim

Eski askerim

İzmir de ikamet ediyorum

Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi sevdalısıyım Fatih Terim özellikle gençler bilmiyorlar ama bu kulübü esaretten kurtarıp dört sene bize müthiş mutluluklar yaşatmıştır

Ünal Aysal kesinlikle kabul edilemez bir şekilde onu eleman olarak nitelendirmiştir

Bir eleman varsa o da Ünal Aysaldır

Neyse konuyu dağıtmayalım herkese selam vermek istedim merhaba demek istedim umarım güzel forumlar olur

hoşbulduk size de iyi akşamlar

aynen katılıyorum olcana da 4 milyon vermiş şimdi gördüm 4 ay swonra serbest kalacak fenerliye para yediriyor utanmadan

Aleyküm Selam hoşgeldin.

Eski askerim

İzmir de ikamet ediyorum

Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi sevdalısıyım Fatih Terim özellikle gençler bilmiyorlar ama bu kulübü esaretten kurtarıp dört sene bize müthiş mutluluklar yaşatmıştır

Ünal Aysal kesinlikle kabul edilemez bir şekilde onu eleman olarak nitelendirmiştir

Neyse konuyu dağıtmayalım herkese selam vermek istedim merhaba demek istedim umarım güzel forumlar olur

Hoşgeldiniz. Yalnız bu yazdıklarınızla sizi malesef yerler burda. Burda bir doğru var oda herkesin kendi doğrusu. Birde yanlışlar var oda kendisi ile aynı görüşte olmayanlar. Neyse tekrar hoşgeldiniz.:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldiniz.Sizi buralarda pek sevmiycekler şimdiden söyliyim.

aklı başında üyelerin bu başlığın hangi amaçla açıldığını ve arkadaşın nereden geldiğini kavrıyacağını temenni ediyorum.

Bir Ingilizce ögretmeni olarak en cok siz nefret edeceksiniz aslinda Fatih Terim'i bıt vats ken ai duuu samtimes

hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim

bazı gençlerin de ne deme ksitediğini anlayamadım ama olsun

her yeni gelip selam verene böyle yapmak adet olmuş demek bazı insanlarda umarım doğru yolu bulurlar

bu yazdıklarını bir de ingilizce yazar mısın İNANALIM

Hello everyone I'm a 53 years old English teacher

I am an ex military officer and live in Izmir

I love Galatasaray, Fatih Terim and Hagi. The young fellas may not know but these heroes of us have unchained us and made us live the greatest ones of happinesses

Unal Aysal has identified Fatih Terim as a "worker" unacceptablely

If there is a worker in the club than it is only and only Unal Aysal himself

Whatever I just wanted to say hello everyone I hope we'll enjoy our forum

İngilizce anlattım evet ama

Senin bu samimiyet sorgulama odaklı düşünce zihniyetinin bunu okuyup anlamaya kapasitesi var mı ona benim İNANMA şansım yok maalesef

Eski askerim

İzmir de ikamet ediyorum

A.s . Hmmm neden Fatih Terim anlatsana biraz .s.s

Hello everyone I'm a 53 years old English teacher

I am an ex military officer and live in Izmir

I love Galatasaray, Fatih Terim and Hagi. The young fellas may not know but these heroes of us have unchained us and made us live the greatest ones of happinesses

Unal Aysal has identified Fatih Terim as a "worker" unacceptablely

If there is a worker in the club than it is only and only Unal Aysal himself

Whatever I just wanted to say hello everyone I hope we'll enjoy our forum

İngilizce anlattım evet ama

Senin bu samimiyet sorgulama odaklı düşünce zihniyetinin bunu okuyup anlamaya kapasitesi var mı ona benim İNANMA şansım yok maalesef

niye sorgulamayayım samimiyetini

Geri
Üst Alt