Selçuk & Burak Defolsun! | Ana Konu

B05gcfeIgAEs0R1.jpg:large

ÖZLEDİK LAN!

Bu yöneticiler asla kovmaz Burak ve Selçuk'u.Taraftar Florya'yı basıp tekme tokat dalmadığı sürece gönderilmezler.

tapatalk

Florya'ya giden taraftar bunlara s..tirin gidin tezahüratları yapıyor, bu bir milat olsun artık ve bu protesto çığ gibi büyüsün yayılsın.

Selçuk ve Burak kadro dışı kalmalı. Sene sonu satılmalılar bu kadar basit.

2. ve 3. golün tekrarını izlerken baktım golü atan oyuncunun arkasında yalandan bir koşu yapan xelcuk var. izliyor 2 pozisyonda da.. savunulacak bir şeyin kalmadı artık, yazık...

2. ve 3. golün tekrarını izlerken baktım golü atan oyuncunun arkasında yalandan bir koşu yapan xelcuk var. izliyor 2 pozisyonda da.. savunulacak bir şeyin kalmadı artık, yazık...

iki yildiri diyorum burda, Selcuk yalandan kosucuklari ile herkesi kandiriyor, hic bir mac adamin önünde bi duramadi ki, hep peslerinde kostu. Selcuk kadar sahtekar bir oyuncu yok

2 yildir Selcuk'u yaziyorum, Burak'la beraber bizi bitirdi bu adam.
Nedeni de cesaretli bir hocanin cikip kesememesi. Ya da yerli alternatif cikaramamasi.
Abdullah Avci Hollanda macinda kestiginde dogru yapmisti, o zaman 5-6 aydir boyleydi.
Ama bu hareket onun basini yiyen elestirilerin baslangici olmustu.
Kaderin cilvesi, Selcuk'a elestirilerin patladigi mac da onun takimina karsi oldu.

Geldikleri ilk senelerde iyi oynadılar. Herkesin ağzına bal çaldılar. Yıllardır herkes o futbolu bekliyor....Ama sabırlar tükendi. 2. lig futbolcusu gibiler.

Ulan utanma yok arlanma yok size dayakçı hoca lazım anca öyle.

Nasıl kurtulacağız nasıl??? Kimse istemez bunları. Kimse verdiğimiz maaşın yarısını bile vermez. Kimse aptal değil. Bu paraya tapan, onursuz yüzsüz kankalar da yıllık 10 trilyonu bırakıp gitmez.

Sözleşme fesih bedelleri çok çok ağırdır muhtemelen. Ama her neyse ödenmeli ve bu iki yüzsüzden kurtulmalıyız. Sadece bu ikisi değil, veysel engin yiğit yasin aydın gibi yattığı yerden milyonları götürenler.. onları da fesh edip yollayın

Gayet güzel taraftar sadece Prandelli'ye tepki göstermiyor bunları da kadro dışı bırakmalıyız...

Yabancı sınırı kalkıyor yazın yapabildiğimiz kadar revizyon yapmalıyız...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu ikisi kovulup faturasida unal aysala odettirilmeli. Normalde 1 sene sonra kurtulacakken 5 sene basimizda kalacaklar

Geri
Üst Alt