Erman Oktay
10 Numara!
- 17 Mart 2009
- 10.119
- 4.086
- 1.948
Valla yıllık 3 milyon euro alan bi hiç bi adam böyle defolup gitmeyi düşünmez.O kadar karakterli olduklarını da nereden çıkardınız.Bunları kovacak adam da yok takımda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tl amaVeysel sarı da 2.7 mi yazıyor benmi yanlış görüyorum.
Tl ama
Tipik medya gazlama tablosu olmus o zaman bu. Bi an şaşırdım vala.
kardeşim ne medyası gazlaması adamlar Euro üzerinden değil tl üzerinden anlaşma yapılmış , gazlamayı koskoca takıma yapmışlar haberiniz yok ,Galatasaray iflas etmiş haberiniz yok...
Sorun bu ikilinin kötü olmasında değil sorun aldıkları parada,
Adamlara bu kadar maaş verirsen, medyanın eline bırakırsan, arkasında durmazsan, Arda gibi adamlar sahada dolaşmaya başlar, sonra gelir alır biri vay be bizdeyken böyle oynamıyor deriz, yönetim bu çocukları bitirmiş resmen.
Bizim taraftar bunları daha önce Hakan Sükür'e de yaptı, Hasan Şaş'a da yaptı, Terim'e de yaptı, kendi hayatında birşey başaramamış adamlar, o sahaya çıksa iki km bile koşamayacak adamlar Burak ve Selçuk için defolsun diyor ya bende buna tutuluyorum.
Sinan Bolat oynamadan bile 1.3 alıyor Ajax'ın en iyi oyuncusu bile bu kadar net almıyordur veya Porto bile bu kadar vermiyordur Bolat'a.
Apayrı bir konusunu açsan daha iyi olur. Güzel bir yazı olmuş.