Selçuk & Burak Defolsun! | Ana Konu

Valla yıllık 3 milyon euro alan bi hiç bi adam böyle defolup gitmeyi düşünmez.O kadar karakterli olduklarını da nereden çıkardınız.Bunları kovacak adam da yok takımda.

Ya defolmalarını veya 11'de başlamalarını bıraktım,bu herifler oyundan bile çıkmıyor.Çoğu maçta 90 dakika oynuyorlar.

B08NT4dIAAEM07s.jpg:large

Veysel sarı da 2.7 mi yazıyor benmi yanlış görüyorum.

Kelle istiyoruz kelle bu iki paçavra takimdan gidecek

Veysel için 2,7m yillik.

Bwhwhhahahahahahhahahhhahahhhhhhhahaha

Meleke çok güzel konuşuyor helal olsun, tam da taraftar olarak dile getirmek istediğimiz düşünceleri söylüyor programda.

Tipik medya gazlama tablosu olmus o zaman bu. Bi an şaşırdım vala.

kardeşim ne medyası gazlaması adamlar Euro üzerinden değil tl üzerinden anlaşma yapılmış , gazlamayı koskoca takıma yapmışlar haberiniz yok ,Galatasaray iflas etmiş haberiniz yok...

kardeşim ne medyası gazlaması adamlar Euro üzerinden değil tl üzerinden anlaşma yapılmış , gazlamayı koskoca takıma yapmışlar haberiniz yok ,Galatasaray iflas etmiş haberiniz yok...

Galatasaray iflas etmez senelerdir bu tablo var. Başarı varken ses çıkmıyor. Biraz başarısızlıkta öne sürülüyor. Ha çok mu bu adamlara çok tabi. Orası baska ama TFF'nin salak yerlileştirme hareketinin de payı büyük. Yıldız oyunculara da para vermezsen gelmezler bu basit lige.
Şu gereksiz sezon boyunca toplasan 2 maç oynamayan oyuncuları elden çıkarsan en az 10 15€ kaar yapar. Tam liste değil bide bu bide. Kiralık gönderdiğimiz ve sezon ücretini karsıladığımız oyuncular da var. Az para değil revize edilmesi gerek kadronun. Teknik direktörden önce. Alan kulüp mü yok fesh et sözleşmeyi kalsınlar açıkta bak o zaman nası kulüp buluyorlar. Sert kararlar almalı yeni yönetimin diyeceğim ama onlarında bişey yaspacağını sanmıyorum. Mayıs'a kadar böyle gider bu. Bi ihtimal Mayıs'tan sonra. O da kimin başkan olacağına bağlı.

Sorun bu ikilinin kötü olmasında değil sorun aldıkları parada,

Adamlara bu kadar maaş verirsen, medyanın eline bırakırsan, arkasında durmazsan, Arda gibi adamlar sahada dolaşmaya başlar, sonra gelir alır biri vay be bizdeyken böyle oynamıyor deriz, yönetim bu çocukları bitirmiş resmen.

Bizim taraftar bunları daha önce Hakan Sükür'e de yaptı, Hasan Şaş'a da yaptı, Terim'e de yaptı, kendi hayatında birşey başaramamış adamlar, o sahaya çıksa iki km bile koşamayacak adamlar Burak ve Selçuk için defolsun diyor ya bende buna tutuluyorum.

Sorun bu ikilinin kötü olmasında değil sorun aldıkları parada,

Adamlara bu kadar maaş verirsen, medyanın eline bırakırsan, arkasında durmazsan, Arda gibi adamlar sahada dolaşmaya başlar, sonra gelir alır biri vay be bizdeyken böyle oynamıyor deriz, yönetim bu çocukları bitirmiş resmen.

Bizim taraftar bunları daha önce Hakan Sükür'e de yaptı, Hasan Şaş'a da yaptı, Terim'e de yaptı, kendi hayatında birşey başaramamış adamlar, o sahaya çıksa iki km bile koşamayacak adamlar Burak ve Selçuk için defolsun diyor ya bende buna tutuluyorum.

Dalga mi geciyosun sen.Rezil oynuyorlarsa tepki gostermeyelim mi.Niye melo tepki gormuyor.Niye sneijder tepki gormuyor.

Adam gibi alırsın karşına dersin ki devre arası kendinize kulüp bulun.
Herhalde gerçek hayatta sahadaki kadar karaktersiz değillerdir kendilerine uygun bir yer bulurlar.

Kankalar rezil ettiler takımı! Bir de çuvalla para alıyorlar utanmadan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
selçuk ve burak 18 e alınmamalı artık yeter. bu formayı hakeden adam giymeli

Geri
Üst Alt