Selçuk & Burak Defolsun! | Ana Konu

Umut ve Burak kalitesiz forvetler,yaptiklari kosular sayesinde bol bol gol pozisyonlarina giriyorlar,baska özellikleri yok veya vasat,bu ikili yedek kalmali,iyi bir yabanci forvet banko oynamali,hatta yabanci alinamiyorsa semih sentürk bile bunlari ikiye katlar,yani buragin yedek olarak kalmasinda bence bir sikinti yok,sorun cikarirsa paf takimina gider.
Selcuga tahamülüm kalmadi artik,fenere gitmesine bile raziyim

kadro dışı bırakacaksın bu adamları gece 11 sabah 7 antreman saatleri koyacaksın küflü makarna eşek eti vereceksin hayattan bezmeleri için ne olursa yapılmalı bir çeşit mobbing yapılmalı yani sözleşmelerinin fesih edilmesi için kulübe yalvarmalılar.

Bir an önce yapılması gereken ama hiç yapılmayacak olandır ne yazık ki...

mevzu sadece selçuk ve burak mevzusu değil semih hakan balta yekta bunlarında derhal kadro dışı bırakılıp paf oyuncularla masrafsız bir şekilde yola devam etmek gerekli.Sadece 2 futbolcunun gidişi çözüm olmayacaktır zaten mantıklı düşündüğümüzde sadece takım içindeki iki kişi futbolu bu kadar sabote ediyor olamaz daha organize ve kollektif bir kalitesizlik mevcut.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamların acilen cezalandırılması lazım ama Abdurrahim kurtarır rahatlar o konuda.

bu ikiliyi kadro disi dahi biraksan yarabbi sükür der ve biraz olsun rahatladik antremanlara cikmayiz havasina girerler, nasil olsa 3-4 yil daha garanti para cepe girecek

Adaletin olmadığı yerde anarşi haktır..!
Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın uzun süredir kötü, etkisiz ve faydasız oynamalarına rağmen sürekli 11 başlaması kadroda rekabeti ve dolayısıyla "başarı" yı engelleyen en büyük etkendir.Performanslarının yetersiz oldukları gün gibi ortadayken ısrarla oynatılmaları takıma ciddi zarar vermekte daha önemlisi taraftarda sinir ve kızgınlığa neden olmaktadır.Dünyanın hiçbir takımında eşi görülmeyen bu ısrarın sürmesi halinde tepkimizi artırarak ve daha somut şekilde vereceğimizi taahhüt eder, adalet için, başarı ve huzur için, G.SARAY için yedek kalsın burak yılmaz ve selçuk inan diyorum.
Büyük ve bağımsız G.SARAY taraftarı

Bu adamların acilen cezalandırılması lazım ama Abdurrahim kurtarır rahatlar o konuda.

malesef bu dediğin gerçek olacak. Albayrakın gelmesinin en kötü tarafı bu. keşke sert bir yönetim gelseydi. albayrakın o yumuşak yüzünü gören selçuk ve burak şu anda relax olmuş mutluluktan uçuyorlardır. değişen hiçbirşey olamayack. bun iki sahtekar yine takımda oynamaya devam edecekler

Uğur meleke demişken bugün neler söyledi bir izleyin: Tarık Çamdal, Cemaili, Veysel Sarı, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı kalması lazım...
Uğur Meleke'den Galatasaray futbolcularına sert eleştiriler|Başakşehir maçı değerlendirmesi. - YouTube
4,40taki Selçuk analizini çok güzel yapmış fakat benim anlamadığım Prandelli kaç maçtır bu oyunu oynayan Selçuk -Burak- Veysel bunları tekrar izlemiyor mu bir yorumcunun veya taraftarın dikkatini çeken nasıl kaçar teknik heyetten

4,40taki Selçuk analizini çok güzel yapmış fakat benim anlamadığım Prandelli kaç maçtır bu oyunu oynayan Selçuk -Burak- Veysel bunları tekrar izlemiyor mu bir yorumcunun veya taraftarın dikkatini çeken nasıl kaçar teknik heyetten

Özellikle leş için Ünal Aysal yönetimi baskı yapıyormuş oynaması için...Prandelli bunu kabul ediyorsa yazıklar olsun emekli olsun uzatmadan...

Fesih bedelleri kaçar paradır kim bilir.İndirim istesen nasıl yaklaşırlar

bu 2 si ve prandelli kovulursa bu takım rahat bi şekilde şampiyon olur.

profile_image_crossed.jpg

A. Albayrak da durur mu bastı kahkahayi.

Sizdende yerli qanqalarinizdan da nefret ediyorum bas belalar. Takimi sabote ettiniz resmen, dünya yildizlarini mundar ettiniz.

Selçuk sezon sonu futbolu bırakır, Burak Rusya'ya gider.

Geri
Üst Alt