Selçuk İmzayı Atıyor

Fanatik haberini ciddi almak istemiyorum. Dgoru degildir umarim.

Bizimkilerin aklına biraz geç geldi yabancı kuralı şimdi denize düşen yılana sarılır misali çer çöp demeden herkesle sözleşme uzatıyoruz..

Nasıl lan?! Olabilir mi böyle bişey?

Yani aslında bana sallama haber gibi geldi ama eğer böyle bişey varsa bi tanesi çok ağır gelir ama ikisini birden kaldıramayız...

burak üstüne birde bu anlaşılan önümüzdeki sezonda fenerin rahat şampiyon olmasını istiyor yönetim.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

gelecek karanlık lanet olsun !ceyhun sabri umut ilede 5 yıllık çakın kümede kalma savaşı verelim seneye

Ceyhun'un sözlesmesi bitiyor,dilerim onunla sözlesme uzatmayız...

yapmayın o ya selçuk bizi iki sene şampiyon yaptı

ömür boyu sözleşme yapılmalı hatta öldükten sonra ailesine maaş bağlanmalıdır

kredisi sonsuz bende ardaya yapılanlar selçuk'ada yapılıyor drogba sneijder çok bozdu ,

;) Efsane orta saha oyuncumuz olarak anilacaktir

Yabancı sınırlaması varken çok kızamıyorum, düzelmelerini bekleyeceğiz.Ancak bu oyuncular kendini vazgeçilmez sanıyor, mutlaka takviye lazım bu isimleri kesebilecek türden.

Takımın en kaliteli Türk oyuncusu kim ne derse desin. İnşallah haber doğrudur ve sözleşme uzatılır.

Siz bakmayın bu seneki performansa sağlam bir teknik adam be motivasyon uzmanıyla Selçuk tekrar eski formuna kavuşacaktır.

Çok doğru bir karar.Yönetimi bu konuda tebrik ediyorum.Buda demek oluyor ki inş.Mancini yol alıyor.

TAKIMI SABOTE ET.

Ödül olarak sözleşmen uzatılsın ve kaptanlık verilsin.Gençlere çok iyi örnek oluyoruz.

Umarım yabancı kuralı 0 olurda yerliler iyice sömürür bizi :mad-49::mad-49:

Geri
Üst Alt