Selçuk İmzayı Atıyor

Ünal Aysal başkan sonuçta esnaf. Belki oyuncuların kötü bir sezon geçirmesinden faydalanıp daha makul sözleşmeler imzalatmak istiyordur. Geçen sene hatırlayın Burak ile Selçuk mutsuz 3M€ almaları lazım tarzı haberler dönüyordu.

Umarım bu yeni sözleşme akılını başına getirir ve özlediğimiz iyi oyununu sahaya yansıtır.

Aga ben mi anlamıyorum yönetim mi mala bağladı. Burakla bunun zaten ikişer senelik sözleşmesi var. Sözleşmeleri bittiinde 31 yşaında olacaklar o saatten sonra bunları kim alır ki zaten. 30 yaş üstü kaç tane yerli futbolcu var iyi katkı veren. Bırakırsın giderler 4-5 senelik kontrat uzatmanın manası ne. Adamların sözleşmesi 34 yaşına kadar sürecek olaya bak. Minimum 2,5 milyon kazanacaklar 34 yaşındayken

Bir insana yıllık 3milyon TL nasıl yetmez. Vergi ödemiyorsun birşey yapmıyorsun. Gider diye birşey yok.

Bu dünyada Türkiye de YERLI futbolcu olmak lazimmis gercekten. Sansima tüküreyim.

Mancini'yi yollamak için çeteleşen adamları ödüllendiren her kimse, Galatasaray'a zarar veriyor.

Bu takımın çeteleşmesini dışardan 2 kişi yönetiyor ve o 2 kişinin arkasında da, Fenerbahçe'nin resmi olmayan ama sürekli gündemde olan adamları var.

Ünal Aysal bunları göremeyecek kadar iyi niyetli mi, çok şaşırıyorum.

Selçuk 28 yaşında bu kadar ağırsa 33 yaşında bastonla gezer .. Ah ah önce Burak şimdi Selçuk çok zor işimiz belli ki Selçuk ve burak seneye de 11 başlayacak..

Çok güzel haber 3,5 milyondan aşşağı almaması lazım sneijderin aldığı para onu baya olumsuz yönde etkiledi.

Sneijderden önceki selçuku hatırlayın birde sneijderden sonraki selçuka bakın.

Selcuk'u gonderip Ibrahim dagasan yada Kadir bekmezci'yi almak lazim. Boyle taraftara boyle oyuncu gider. Daha dune kadar Mustafa Sarp'ti orta sahamizin dinamosu. Ya arkadaslar bir sahip cikin oyunculara destek olun biraz.

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Önce Mancini'den kurtulmalı. Sonra Selçuk ve Melo'nun önünde Sneijder olacak şekilde sağlam kanatlı bi takım kurulmalı. Klasik 4-5-1 olayı.

Güzel ama Tolgay'ı da almak lazım.Kendini vazgeçilmez sanmaz o zaman.

Lan iki senedir ne oynuyor da parasına iyileştirme yapiyorsun?

burak ın sozlesme yenılemesı ne kadr yanlıssa bu o kadar dogru..yabancı sınır oldugu muddetce takımda kalması gerek..burak yollandıgı takdırde futbolunda gozle gorulur sekılde ıyılesme gorebılırız.ayrıca kendısıne ıyı bı yedek bulunmalı kı vazgecılmez oldugunu anlamalı

Geri
Üst Alt