Selçuk İnan, 14-15 Haziran’da Futbol Takımını Florya‘da Toplayacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1622799820817.png

Galatasaray, 14-15 Haziran’da Florya ‘da çalışmalara başlayacak.. Takımı seçim sürecinde Selçuk İnan çalıştıracak.. (@savascorlu )​

Selçuk galiba Fatih hoca devam ederse kenardaki yardımcılardan birisi olacak Ümit Davala gibi. Fatih Terim-Selçuk-Riera-Elmander gibi bir teknik ekip iyi olur hatta bence takım çalıştırmayacaksa Hamzaoğlu'da gelse iyi olur.
Cok yetersiz ve deneyimsiz bir ekip. Madem mevcut ekip dagildi, oraya Italya'dan falan iyi bir taktisyen ve kondisyoner getirilmeli. Bunlarla degisen birsey olmaz yoksa.

Galasevgisi demişti sanki böyle bir şey.
Selçuk takıma frikik, korner kullanma falan öğret tenis yapmayın 🤣

Korner kullanmayı kendisi de bilmiyor ki, ön direk ortalarıyla beni delirtiyordu her maç.

Cok yetersiz ve deneyimsiz bir ekip. Madem mevcut ekip dagildi, oraya Italya'dan falan iyi bir taktisyen ve kondisyoner getirilmeli. Bunlarla degisen birsey olmaz yoksa.
Yerli tecrübeli yardımcı olarak Hamzaoğlu veya Bülent Korkmaz düşünülebilir, Kondisyoner kısmını katmadım teknik ekip için konuşuyorum. Riera ve Selçuk bu sezon tecrübe kazandı zaten ayrıca Elmander'de yakışır bence o göreve elbette yurt dışından başka isimlerde düşünülebilir.

Demek açılışı pasta kesme merasimi ile yapacağız ha? Güzel.

fatih hoca gelene kadar ayak tenisi maçlarını selçuk organize edecek anlaşılan.

Hayırdır pasta mı kesiyoruz?

Koskoca Galatasaray'ı ne zor durumlara düşürdüler kişisel hırsları için

Geri
Üst Alt